Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Newbody förlänger med Svensk Innebandy

Svensk Innebandy har skrivit ett nytt avtal med Newbody på ett år. 
– Det här gynnar hela innebandysverige på ett positivt sätt, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson. 

Newbody har under flera år varit en trogen partner till Svensk Innebandy. Det nya avtalet innebär att Svensk Innebandy marknadsför Newbodys produkter och koncept i sina digitala kanaler, samt att Newbody medverkar kring SM-finalen. 

– Det här gynnar hela innebandysverige på ett positivt sätt. När föreningar vill ha extra pengar i kassan är det enkelt att gå genom Newbody och skapa mervärdesförsäljning. Jag har alltid gillat deras koncept, som hjälper föreningar på bästa sätt, säger Svensk Innebandys marknads- och arrangemangschef Stefan Jonasson. 

– Innebandy är Sveriges folksport och vi är både glada och stolta över möjligheten att få vara en del av innebandyrörelsen. Förbundets målsättning att alla, oavsett ålder, kön och ursprung ska vara välkomna gör innebandyn till mer än en sport. För oss är det viktigt att kunna bidra till glädjen medlemmarna i lagen upplever när de tillsammans kämpar för att uppfylla mål och drömmar, säger Maria Hagelqvist, föreningsansvarig på Newbody. 

Kontakt 
Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef Svensk Innebandy, tel:  070-431 12 57 
Maria Hagelqvist, föreningsansvarig Newbody, tel: 070-890 44 30 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56