Svensk Innebandy kan nu presentera Västanhede-gruppen som officiell resepartner. Samarbetet och det befintliga partnerskapet med Västanhede utökas därmed från busstransporter till ett helhetsansvar gällande resebokningar inom Svensk Innebandy.

" />

Svensk Innebandy reser med Västanhede

Publicerad
Västanhedepm

Svensk Innebandy kan nu presentera Västanhede-gruppen som officiell resepartner. Samarbetet och det befintliga partnerskapet med Västanhede utökas därmed från busstransporter till ett helhetsansvar gällande resebokningar inom Svensk Innebandy.

Svensk Innebandy har sedan tidigare haft olika upplägg när det kommer till resepartners. Nu kan Svensk Innebandy presentera Västanhede-gruppen som ny officiell resepartner från och med årsskiftet. 

Avtalet sträcker sig från den första januari 2024 och fyra år framåt och ger Västanhede ett helhetsansvar för resebokningar inom Svensk Innebandy. Det här omfattar bland annat landslag, domare och anställda.

Det nuvarande samarbetet och partnerskapet mellan Svensk Innebandy och Västanhede utökas därmed ytterligare då Västanhede sedan ett drygt år tillbaka haft ansvar för busstransporter. 

En mycket positiv nyhet, berättar Anki Kjellberg.

– Från första stund som vi satt ner med Västanhede kändes det här helt rätt från båda parter, säger Anki Kjellberg, partner- och försäljningsansvarig på Svensk Innebandy, och fortsätter. 

– Vi har samma syn på en rad frågor så som hållbarhet och mångfald, och vi är otroligt glada över att vi nu har nått fram till det här avtalet. Det här kommer att vara något som gynnar oss båda på lång sikt.

Västanhede består av tio olika bolag varav två inom persontransporter med buss, ett resebolag samt två verkstäder. Totalt omsätter Västanhede-gruppen ca 350 miljoner kronor och har drygt 500 anställda från minst ett 20-tal länder.

Tomas Ramsell, VD och ägare för Västanhede, ser nu fram emot det utökade samarbete som väntar tillsammans med Svensk Innebandy.

– Vi är oerhört stolta och glada över att Svenska Innebandyförbundet väljer att anlita oss som sin buss och reseleverantör! Vi tycker det ska bli fantastiskt roligt att få transportera landslagen i våra fina profilerade bussar, säger Tomas Ramsell och fortsätter.

–  Utöver landslagens transporter så kommer vi också att vända oss till distrikten och dess verksamheter samt paketera resor till landslagens matcher i och utanför Sverige. Detta samarbete ger oss också ett spännande nätverk som vi tror kan ge oss stora möjligheter framöver.

Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef Svensk Innebandy:

– Vi pratar ofta om att våra partners blir en del av innebandyfamiljen när de tar klivet in till Svensk Innebandy. Västanhede har – precis som vi – en familjär känsla och känns redan som en naturlig del av vårt partnerlandskap. Den smidiga helhetslösningen som det här innebär är något som jag hoppas kommer uppskattas av samtliga inom Svensk Innebandy, säger Stefan Jonasson.

Om Västanhede

Västanhede-gruppen är en växande modern kvalitets- och miljömedveten aktör i resebranschen.

Västanhede-gruppen har en bred verksamhet inom upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik med många olika kunder som föreningar, företag och idrottsförbund. 

Vi verkar över hela Sverige och finns representerade i Stockholm, Västmanland, Sörmland, Uppland, Gävleborg med huvudkontor i Dalarna.

Vårt arbete kring alla människors lika värde är en självklar del av Västanhedes DNA.

 Västanhede-gruppen består av väldigt många medarbetare. Vi jobbar ständigt inom alla yrkesgrupper med vikten av acceptans och vi värdesätter mångfald och ser alla typer av kompetens som betydelsefullt för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö. 

Vi är ett mångkulturellt företag där alla trivs ihop och där vi alla respekterar varandra vilket har blivit en stor del av företagets kultur.

Tillsammans är vi Västanhede!

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS