Våra samarbeten med våra partners är tänkta att gynna hela innebandysverige. Här kan du hitta hur er förening kan få hjälp med allt från utveckling till resor.

EY

EY är en av Svensk Innebandys huvudpartners.

Innebandy är en av Sveriges största sporter och för första gången finns en analys som visar vilket värde sporten skapar till samhället. EY:s nya rapport visar att Svensk Innebandy under de senaste åren genomfört flera initiativ för att ge tillbaka till samhället. Analysen visar exempelvis att den största hälsovinsten för ungdomar är mindre risk för psykisk ohälsa och bättre välbefinnande, vilket leder till cirka 80 miljoner kronor i sjukvårdsbesparingar. Totalt bidrar innebandyn med drygt 1,6 miljarder kronor till samhället. 

Denna rapport kan hela innebandysverige använda för att styrka sitt värde i olika rum. 

EY Innebandyrapporten
Läs och ladda ner rapporten här

OBOS

OBOS är en av Svensk Innebandys huvudpartners. 

Tillsammans har vi konceptet Framtidens Innebandy där tillsammans med distrikt och föreningar över hela landet erbjuds nu skolor och fritids prova-på-dagar och organiserade skolbesök. Föreningar i skolornas närområde kommer ut och leder roliga och inkluderande innebandyaktiviteter. Målet är att skolelever får mer rörelseglädje och får upp intresset för att idrotta tillsammans.

Framtidens Innebandy Obos
Läs mer och ansök idag

Pantamera

Pantamera är en långvarig partner till Svensk Innebandy. Tillsammans har vi tre koncept för att göra innebandyn ännu bättre.

Just nu kan du även beställa en hinderbandybana(?!) - fixa om aktuellt?

Pantamera Fair Play

Pantamera och Svensk innebandy delar ut Fair Play-priserna i SSL – i kategorierna Årets herrspelare, Årets damspelare, Årets damledare och  Årets herrledare. De individuella priserna baseras på omdömen av en jury bestående av domare och representanter från Svensk Innebandy.

Vi delar även ut Fair Play-priser i Pantameraserierna – i kategorierna Årets Flicklag och Årets Pojklag. För att vinna lagpriserna gäller det för laget att först bli nominerat. Därefter går laget vidare till en jurybedömning där vinnarna utses. Juryn består av representanter från Pantamera och Svensk innebandy.

Pantamera Fair Play
Läs mer om Pantamera Fair Play

Schysst innebandy

Svensk Innebandys partner Pantamera tycker, precis som vi, att det är superviktigt att alla som vill vara en del av innebandy kan känna sig trygga i sin verksamhet.

Ett schysst hallklimat och en trygg idrottsmiljö är en av förutsättningarna för att vi ska trivas och ha kul tillsammans när vi spelar innebandy, gör aktiviteter med laget eller vistas i idrottshallar. Därför har Pantamera tillsammans med Svensk Innebandy, aktiva inom idrotten och stiftelsen Friends tagit fram materialet Schysst Innebandy för att inspirera föreningar till att skapa just schysstare innebandy i sin verksamhet.

Schysst Innebandy Pantamera
Läs mer om Schysst Innebandy

Föreningspanta

Pantamera erbjuder alla innebandyföreningar möjligheten att tjäna extra pengar på pant – och att ansluta sig till vårt föreningskoncept är både superenkelt och helt kostnadsfritt. 

Bild Till Sibfs Nya Webb
Läs mer om hur ditt lag kan tjäna pengar på pant

Europcar 

Europcar är officiell hyrbilspartner till Svensk Innebandy. Europcar är Europas ledande företag inom biluthyrning och i Sverige har vi över 170 stationer och mer än 6000 bilar. Vi vill vara den drivande leverantören för hållbar delad mobilitet i både städer och på landsbygd.

Aktuellt just nu: Som medlem i Svensk Innebandy får du ett fint erbjudande när du bokar hyrbil hos oss.

Europcar Svensk Innebandy
Ta del av Europcars erbjudande här

Folksam

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar 1,6 miljoner idrottsaktiva genom samarbete med Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden. Folksam försäkrar samtliga spelare som tillhör en förening i Svenska Innebandyförbundet. I spelarförsäkringen ingår tjänsten Råd och Vård för idrottsskador och tillsammans arbetar vi aktivt med att sprida kännedomen. 

Råd och Vård - gratis rådgivning!

SJ - Idrottsresan

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder klimatsmarta tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder.

I över 100 år har vi varit idrottens transportör.
Vi tar nu steget att vara SIBF:s Officiella Leverantör av resor. Genom samarbetet vill vi öka vår kännedom och synlighet hos Innebandysverige.

Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor. 

SJ Svensk Innebandy
Anmäl för att resa billigare med SJ här
Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS