Glada damlandsspelare med VM-bucklan 2021
Vill du blir vår nya partner?

Som partner till Svensk Innebandy och våra landslag får ni en unik möjlighet att associeras med några av landets mest framgångsrika landslag. Med en stark kommunikativ plattform har vi möjligheten att erbjuda företag skräddarsydda lösningar för maximal effekt oavsett om det gäller försäljning, exponering eller varumärkesbyggnad och samhällsnyttan.

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från de företagen som vill synas i internationella och nationella sammanhang till aktören med lokalt fokus i samband med landskamper.

Svensk Innebandy bygger sina partnerskap på ett nära samarbete och att skapa hållbara relationer. Vår ambition är att ligga i framkant och vara flexibla.

Vi är folksporten, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen. Våra landslag skapar även förutsättningar för vår breddverksamhet, vilket du som partner bidrar till.

För mer information om hur ert företag kan bli en del av Svensk Innebandy, kontakta:

Anki Kjellberg

Försäljnings- och partneransvarig

Stefan Jonasson

Marknads- och arrangemangschef

Här hittar du våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är viktiga. Här under hittar du de som är med och stärker vår sport.

Huvudpartners
Svensk Innebandys Partners Pantamera
Välkommen till Pantamera

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas.

Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 2,4 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50 % av Sveriges Bryggerier AB, till 25 % av Svensk Dagligvaruhandel och till 25 % av Livsmedelshandlarna.

Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Här kan du läsa mer om vad Returpack/Pantamera gör för svensk innebandy Så gör vi innebandyn bättre tillsammans - Svenska IBF

Svensk Innebandys Partner EY
EY

EY är världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person.

Svensk Innebandys Partner Obos
OBOS

OBOS är en av Sveriges och Norges största bostadsutvecklare. OBOS är en medlemsägd organisation som grundades i Norge 1929, och som idag har över 500 000 medlemmar. I Sverige verkar OBOS genom varumärkena OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan. Genom dessa varumärken driver koncernen både små- och storskalig projektutveckling, samt nyproduktion av villor. OBOS har också ett stort samhällsengagemang och engagerar sig i idrott både på elitnivå och för barn och ungdomar.

Några exempel är titelsponsorskapet för OBOS Damallsvenskan och samarbetet med Svenska Skidförbundets initiativ Alla på snö, där fjärdeklassare får uppleva snöglädje genom olika vintersporter. Genom samarbetet med Svensk Innebandy ser OBOS fram emot att få vara med och bidra till ännu fler medlemmar i innebandyföreningarna, runt om i landet.

Framtidens Innebandy

 

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS