Glada damlandsspelare med VM-bucklan 2021
Vill du blir vår nya partner?

Som partner till Svensk Innebandy och våra landslag får ni en unik möjlighet att associeras med några av landets mest framgångsrika landslag. Med en stark kommunikativ plattform har vi möjligheten att erbjuda företag skräddarsydda lösningar för maximal effekt oavsett om det gäller försäljning, exponering eller varumärkesbyggnad och samhällsnyttan.

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från de företagen som vill synas i internationella och nationella sammanhang till aktören med lokalt fokus i samband med landskamper.

Svensk Innebandy bygger sina partnerskap på ett nära samarbete och att skapa hållbara relationer. Vår ambition är att ligga i framkant och vara flexibla.

Vi är folksporten, äkta och modiga – både på och vid sidan av planen. Våra landslag skapar även förutsättningar för vår breddverksamhet, vilket du som partner bidrar till.

För mer information om hur ert företag kan bli en del av Svensk Innebandy, kontakta:

Anki Kjellberg

Försäljnings- och partneransvarig

Stefan Jonasson

Marknads- och arrangemangschef

Här hittar du våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är viktiga. Här under hittar du de som är med och stärker vår sport.

Huvudpartners
Svensk Innebandys Partners Pantamera
Välkommen till Pantamera

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas.

Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 2,4 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50 % av Sveriges Bryggerier AB, till 25 % av Svensk Dagligvaruhandel och till 25 % av Livsmedelshandlarna.

Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Här kan du läsa mer om vad Returpack/Pantamera gör för svensk innebandy Så gör vi innebandyn bättre tillsammans - Svenska IBF

Svensk Innebandys Partner EY
EY

EY är världsledande inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person.

Svensk Innebandys Partner Obos
OBOS

OBOS är en av Norge och Sveriges ledande bostadsutvecklare. Vi är också en medlemsorganisation med över 500 000 medlemmar och en historia som sträcker sig tillbaka till 1929 när OBOS grundades. Vår resa började i Oslo, och vi har sedan dess inspirerats av den svenska kooperativa bostadsmodellen som har präglat vårt arbete för att skapa hem som människor älskar.

Oavsett om våra medlemmar föredrar stadslivet eller längtar efter den lantliga idyllen, strävar vi efter att erbjuda bostäder som passar alla skeden av livet. Vårt utbud omfattar allt från trivsamma villor till moderna flerbostadshus, både i stad och på landsbygd.

I Sverige är vi stolta över att representeras av varumärkena OBOS, Smålandsvillan och Myresjöhus. Vår personal är vår styrka, och med cirka 2 000 anställda i hela koncernen, varav cirka 600 i Sverige, arbetar vi med passion och engagemang för att nå vår vision – att uppfylla bostadsdrömmar och bygga framtidens samhälle. 

År 2022 sålde vi hela 2 345 bostäder, varav 1 068 i Sverige. Vårt mål är att erbjuda 20 procent av bostadsutbudet genom olika alternativa köpmodeller, så att fler människor kan äga sina egna hem.

Men OBOS är mer än bara bostäder. Vi är också en aktiv del av samhället genom sponsring, vårt program "OBOS ger tillbaka" och fonden OBOS Jubel. Genom att stödja projekt och organisationer som främjar hållbarhet och samhällsengagemang, strävar vi efter att göra verklig skillnad i samhället. Som en del av partnerskapet hos Svensk Innebandy har vi varit med och tagit fram Framtidens Innebandy. Läs mer om initiativet här! 

 

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS