Floorball Fitness Omslagsbild

Med Floorball Fitness kan din förening erbjuda ett komplett och enkelt träningskoncept för alla som vill testa på innebandy, för de som vill stanna kvar i idrotten och för de som vill komma tillbaka till gemenskapen.

Enkelt och lustfyllt

Idén med Floorball Fitness är att innebandyföreningar ska kunna erbjuda ett komplett och enkelt träningskoncept för alla som vill testa på idrotten, men även den som vill stanna kvar i eller komma tillbaka till innebandyn och dess gemenskap.

Målgruppen är barn, unga och vuxna med eller utan erfarenhet av idrotten. Träningen anpassas efter målgruppen och till föreningens förutsättningar. Föreningen kan med enkelhet erbjuda målgruppen ett lustfyllt och kravlöst sätt att utöva innebandy. 

Paketerat och flexibelt

Med tydligt beskrivna övningar och en enkel struktur på träningspasset blir träningen allsidig och lätt att genomföra både för deltagare och ledare.

Fler kan träna, fler kan hålla i passet och igenkänningsfaktorn av träningen skapar en trygghet som lätt kan attrahera nya medlemmar in i föreningslivet.

Kom igång och få ekonomiskt stöd

Hur kommer vi igång?
Ta kontakt med ert distriktsförbund för hjälp att komma igång.
Finns det något ekonomiskt stöd för att komma igång?
Det finns medel för föreningar till Floorball Fitness att söka via återstartsstöd och Projektstöd IF, beroende på vilken ålderskategori ni vänder er till. Följ vår ansökningsguide och ansök om återstartsstöd.

Så funkar Floorball Fitness

Så här startar ni Floorball Fitness
Handbok för instruktör
Floorball Fitness Poster
Beställ material
Digitalt material

Kontakt

Inez Rehn

Inkluderingsansvarig

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS