Den 10-12 november spelas Euro Floorball Tour (EFT) i Baltiska Hallen i Malmö. Turneringen där världselitens landslag från Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien möts i en form av för-VM inför turneringen 2024." />

Biljetterna släppta till för-VM – Euro Florball Tour i Malmö

Publicerad
Sankell EFT Malmo
Den 10-12 november spelas Euro Floorball Tour (EFT) i Baltiska Hallen i Malmö. Turneringen där världselitens landslag från Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien möts i en form av för-VM inför turneringen 2024.

Sverige är regerande världsmästare på herr- och U19-herrsidan. Nu ställs båda landslagen mot tuffast möjliga motstånd när Finland, Tjeckien och Schweiz gästar Malmö i fyrnationsturneringen EFT.

Förväntningarna i staden är redan höga i och med nedräkningen till VM 2024 och nu höjs temperaturen ytterligare när innebandyeliten gästar och gör upp i prestigefyllda matcher. 

Biljetterna till evenemanget, som av många ses som ”för-VM”, är nu släppta.

– Det känns fantastiskt kul att redan nu, med ett år till VM, kunna erbjuda Malmöpubliken innebandy i absoluta världsklass, säger Tobias Linderoth, projektledare och fortsätter: 

– Vi ser med tillförsikt fram emot den kommande fyrnationsturneringen som blir en stark värdemätare inför nästa års världsmästerskap.

Förutom vuxen och barn/ungdomsbiljetter finns det även föreningsbiljetter tillgängliga för de som vill besöka ”för-VM” med sin förening eller lag.

– Vi har tidigare sett en stark efterfrågan på föreningsbiljetter vid flera andra av våra evenemang. Det känns jättekul att återigen kunna erbjuda denna typ av biljett så att så många som möjligt kan ta del av ”för-VM”.

Missa inte chansen att se världens bästa landslag göra upp i samma stad som VM 2024 avgörs. Säkra dina platser redan idag – klicka här. Föreningsbiljetter går att hitta – här. 

Läs mer om EFT på den officiella hemsidan – här.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Glad manlig supporter med flagga
Köp biljetter här/Buy tickets here
Publikvm
Köp föreningsbiljetter här
Närbild videokamera vid spelarintervju
Jag vill ackreditera mig/Media accreditation
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS