Stadium blir ny leverantör till Svensk Innebandy

Publicerad
PM SIBF Stadium

Under fyra år framåt kommer Stadium och Svensk Innebandy att synas tillsammans. Parterna har nu tecknat ett långtgående avtal vilket gör att Stadium blir ny leverantör för Svensk Innebandy.
”Vi är väldigt glada över att välkomna Stadium in i innebandyfamiljen”, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef.

Stadium och Svensk Innebandy arbetar båda för att främja idrott i Sverige inom sina respektive områden. Nu inleder parterna ett samarbete som sträcker sig över de kommande fyra åren när Stadium blir ny leverantör till Svensk Innebandy.

En glädjande nyhet berättar Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

– För oss har det varit viktigt att hitta en leverantör som står för samma värdegrund och som strävar efter samma ideal som vi gör på Svensk Innebandy. Processen att ta fram det här avtalet har varit gedigen och vi är väldigt glada över vad det har landat i, säger Stefan Jonasson och fortsätter.

– Stadium kommer med sin erfarenhet av tidigare retaileruppdrag bidra med mycket expertis och tillsammans ska vi fortsätta arbeta för att stärka innebandyn i hela Sverige. De har även ett stort hållbarhetsfokus vilket ligger helt rätt i tiden. Vi är väldigt glada över att välkomna Stadium in i innebandyfamiljen.

Samarbetet innebär även att Stadium kommer ansvara för webförsäljning och vid behov tillgodose kläder för olika projekt inom ramen för Svensk Innebandy.

Från Stadiums sida ser man mycket positivt på det nya partnerskap och den resa som nu inleds.

– Utöver sina fyra framgångsrika landslag så bedriver Svenska Innebandyförbundet en fin verksamhet med en tydlig värdegrund, vilket vi på Stadium tycker är otroligt viktigt, säger Daniel Johansson, sponsorship manager på Stadium och fortsätter.

– Förbundet är också en organisation med stort hjärta, passion och hårt arbete, precis som vi och vi ser fram emot att utveckla ett nytt samarbete tillsammans med innebandyförbundets.

Avtalet mellan Stadium och Svensk Innebandy gäller i fyra år framåt från och med sommaren 2023.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS