Nya steg inom Floorball Fit For Future i Warszawa

Publicerad
Floorballfitforfutureblock
Det EU-stödda projektet Erasmus+ och Floorball Fit For Future (4F) tog nya steg under arbetsmötet i Warszawa, Polen, den 8-10 september. Fokus denna gång var på organisation och målbild utifrån den skapade aktionsplanen.

Samtliga nio nationella innebandyförbund* samlades i Polens huvudstad och diskuterade utvecklingsplanen. Denna gång var det särskilt fokus på en så kallad Development Action Plan.

Denna plan bygger på varje förbunds nuvarande organisationsnivå och hjälper förbunden att sätta mål för att bli ännu bättre och mer balanserade organisationer med hjälp av den framtagna utvecklingsmatrisen.

Under mötet fanns det även samtal om det fortsatta samarbete inom projektet och vad som händer när projektet når sitt slut.

Från Svensk Innebandy ser vi fram emot att fortsätta samarbetet och att vi kommer att fungera som ett slags mentorsförbund för andra internationella förbund. Vi kommer även att fortsätta arbeta med våra egna utmaningar i vår organisation och hur vi utvecklar den framåt.

Floorball Fit For Futures nästa möte kommer att vara digitalt och äga rum i början av oktober innan ett sista fysiskt arbetsmöte sker i slutet av 2023.

Arbetet leds och initerades av Tjeckiens Innebandyförbund.

De nio länder som deltar i 4F-projektet är:
Danmark
Finland
Polen
Schweiz
Slovakien
Spanien
Sverige
Tjeckien
Tyskland

Slovakien, Danmark, Tjeckien (person 1 av 2), Finland, Tyskland (2 personer), Spanien, Tjeckien (person 2 av 2), Sverige, Polen (2 personer) och Schweiz = nio nationsförbund. Arbetet leds av Tjeckien, det gör det ingenting om det står någonstans...
Representanter från Slovakien, Danmark, Tjeckien (1 av 2), Finland, Tyskland (2 personer), Spanien, Tjeckien (person 2 av 2), Sverige, Polen (2 personer) och Schweiz som deltar i Floorball Fit For Future.

Publicerad av Martin Almroth

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS