Nu startar världens största elinnebandyturnering – sänds på Innebandy.TV

Publicerad
Elinnebandyifu

World Cup Volt Hockey spelas den 16-17 september i Gavlehovshallen, Gävle. Turneringen är världens största elinnebandyturnering och samlar lag från Europa och Nordamerika. Du ser samtliga matcher kostnadsfritt på Innebandy.TV.

World Cup Volt Hockey är säsongens höjdpunkt för elinnebandyn. Totalt samlas 25 lag från Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, USA och Kanada i Gävle och Gavlehovshallen för en två dagar lång turnering.

– Som världens största elinnebandyturnering är World Cup Volt Hockey superhäftigt, säger Jonatan Petersson, parainnebandyansvarig på Svensk Innebandy och fortsätter:

– Som arrangemang, men också för den långsiktiga målsättningen att bidra till en meningsfull aktiv fritid för personer med funktionsnedsättning. Helt i linje med vad vi vill uppnå i Svensk Innebandy.

Matcherna spelas i 2x15 minuter i tre olika klasser. Divisionerna är indelade i två olika grupper innan det därefter väntar slutspel för samtliga klasser.

Alla matcher från World Cup Volt Hockey sänds kostnadsfritt på Innebandy.TV, något Jonatan Petersson menar är mycket glädjande.

– Att vi nu ger den breda publiken möjligheten att se en ny typ av innebandy på Innebandy.TV känns både fantastiskt och helt rätt. Vi vill synliggöra våra tre spelformer inom parainnebandy i större utsträckning och elinnebandy är en av dem.

Du ser samtliga matcher från World Cup Volt Hockey – här!

Läs mer om turneringen och se spelschema på den officiella hemsidan – här.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Signa upp dig på vårt nya nyhetsbrev för parainnebandy – tryck här
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS