Joel och Min Stora Dag gästade Svensk Innebandy

Publicerad
Joel EFT
När herrlandslaget spelade EFT – För-VM – i Malmö fanns en speciell gäst på plats. Tillsammans med organisationen Min Stora Dag gästade Joel, 11år, turneringen.

I november förra året spelades Euro Floorball Tour (EFT) i Malmö. Turneringen samlade herr- och U19-herrlandslagen från Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz i ett ”För-VM” inför det som komma skall i december 2024.

På plats i Malmö fanns förutom landslagsstjärnor även Joel med familj som tillsammans med organisationen Min Stora Dag gästade Svensk Innebandy och turneringen.

Joel har gått igenom mycket på sjukhuset och genomförde nyligen en operation i somras. På sin Stora Dag önskade sig Joel att få åka och se För-VM i Malmö tillsammans med hans syster och familj.

Joel var med i Malmö under hela turneringen och på lördagen spenderade han hela dagen tillsammans med sina idoler i herrlandslaget där han bland annat fick följa med bakom kulisserna när blågult spelar. Han lämnade även besöket flertalet souvenirer rikare.

– Jag är väldigt glad över att få vara här och få allting, få vara med i omklädningsrummet, i spelarbussen och käka med dem, berättade Joel. 

– Vi blev otroligt glada från Svenska Innebandyförbundet och kände att det här ville vi verkligen göra, sa Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef.

Se hela inslaget från Joel besök tillsammans med Min Stora Dag i klippet nedan.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS