TV4 sänder Sveriges matcher i För–VM – se herrlandslaget kostnadsfritt

Publicerad
EFTTV4

Den 10–12 november spelas För-VM – Euro Floorball Tour – i Malmö. Fyrnationsturneringen blir ett ordentligt startskott på nedräkningen till hemma-VM om ett drygt år. Nu kan alla innebandysupportrar se herrlandslaget spela – tack vare ett samarbete mellan Svensk Innebandy och TV4.

För-VM spelas i Malmö och Baltiska Hallen den 10–12 november. Turneringen samlar Sveriges, Schweiz, Tjeckiens och Finlands herr- och U19-herrlandslag i prestigefyllda matcher.

Turneringen blir också en försmak på det som komma skall då herr-VM arrangeras i samma stad om strax över ett år.

– Otroligt kul att samla innebandyeliten i Malmö och ge alla åskådare, stora som små, möjligheten att se sina idoler live, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet, och fortsätter.

– Vi hoppas att stämningen ska vara på topp inne i arenan när blågult spelar och att så många som möjligt tar chansen att komma dit.

För de som inte är på plats i Malmö går det även att ta del av dramatiken hemifrån. Tack vare ett samarbete mellan Svensk Innebandy och TV4.

Samtliga av herrlandslagets matcher visas genom TV4 – där Svensk Innebandy kan erbjuda alla innebandysupportrar ett kostnadsfritt abonnemang på TV4 Play+ i 30 dagar.

– Vi är väldigt glada över att sända Sveriges matcher i För-VM. Landslaget passar perfekt in i vårt utbud av den mest relevanta sporten för den svenska publiken, säger Johan Cederqvist, sportdirektör på TV4.

– Vi har haft väldigt framåtlutande diskussioner som nu lett fram till den här möjligheten. Det känns fantastiskt kul att låta alla i Sverige ta del av För-VM – helt kostnadsfritt. Det här hade inte varit möjligt utan den framåtanda som TV4 visat, säger Stefan Jonasson.

Herrlandslagets matcher kommer att visas i TV12, TV4 Sportkanalen samt TV4 Play. U19-herrarna samt övriga matcher från EFT sänds på Innebandy.TV.

Klicka här för att ta del av erbjudandet om 30 dagars gratis abonnemang på TV4 Play+.

TV4 Play sänder Sveriges matcher enligt följande;

Fredag 10 nov
Kl. 18.30
Sverige – Tjeckien        TV4 Sportkanalen & TV4 Play 

Lördag 11 nov
Kl. 15.00
Sverige – Finland          TV4 Play

Söndag 12 nov
Kl. 12.00
Schweiz – Sverige        TV12 & TV4 Play

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS