Följ U19-damernas slutspelsväg i VM på InnebandyTV

Publicerad
Följ U19-damernas slutspelsväg i VM på InnebandyTV

U19-damlandslaget stormar fram i U19-VM i polska Katowice och har tagit tre segrar på tre matcher. Nu står det klart att semifinalen och en eventuell final sänds – gratis – på InnebandyTV.

– Det känns som att vi öppnar dörren och hela Sverige kommer att få komma in, säger förbundskapten Camilla Granelid.

Sverige U19-damlandslag har gått starkt under VM-mästerskapet i Polen. 19-1 mot Norge på premiärdagen följdes upp med 4-3 mot Tjeckien och 11-2 mot Slovakien idag. Matcherna har varit intensiva och tuffa. Nu närmast väntar semifinal klockan 16.00 lördag 3 september. Motstånd fastställs senare idag. Matchen ser du gratis på InnebandyTV.

– Det är idrott när det är som härligast. Slutspelsmatcher där det är mycket som står på spel. Vi får mäta oss mot några av de bästa lagen i världen och det här är det bästa man kan vara med om som idrottstjej, säger Camilla Granelid.

InnebandyTV är Svensk Innebandys streamingplattform där du kan se allt från livesändningar och videoklipp från herrarnas och damernas allsvenska, samt Svenska Cupen, division 1, distriktsserier, cuper och turneringar. U19 har gått att se på IFFs youtube kanal, men nu är det klart att semifinal och eventuell svensk final också sänds där med svensk kommentator som för båda matcherna är Marcus Magnusson.

– Det här är Sveriges framtid vad gäller innebandyspelare. De här kommer att fylla på i SSL-lag och även i seniorlandslagen om några år, det är självklart att man ska kolla på dem, fortsätter Camilla Granelid. 

Sändningen ser du om du tecknar abonnemanget "Svensk Innebandy” där första 14 dagarna är gratis. Om abonnemanget inte sägs upp inom 14 dagar går det automatiskt över till ett månadsabonnemang. Erbjudandet att teckna abonnemanget med 14 dagar fritt gäller till och med söndag. 

Mikael Ahlerup, Generalsekreterare Svensk Innebandy om satsningen på mer livesänt innehåll från Sveriges landslag:

– Att vi nu tagit snabba beslut att satsa stort på mer livesänt underhåll av våra landslag i vår egen kanal handlar om att vi vill öka intresset för våra landslag men också sporten som helhet. Våra landslag är av absolut världsklass och bjuder på högklassig underhållning och dramatik. På söndag finns det dessutom en möjlighet att vi får fira den här satsning med ett nytt guld tillsammans med alla tittare.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS