Dags för Distrikts-SM i Umeå

Publicerad
2X4A2685
Som vi har längtat! Nu är det äntligen dags för Distrikts-SM för pojkar och flickor födda 2007. Ta fram era flaggor, meddela all släkt och vänner och ta er till Umeå för en av årets största höjdpunkter i innebandy-Sverige.
Distrikts-SM för årskullen 2006 spelades i Nyköping tidigare i år och segrande ur turneringen gick Stockholms Innebandyförbund för Flickor 16 och Västerbottens Innebandyförbund för Pojkar 16. Stockholms Innebandyförbund, som hade fem raka guld fram tills årskullen 2005 som fick en silvermedalj, klev återigen upp på toppen. Västerbottens Innebandyförbund fick fira ett efterlängtat guld då man med årskullen 2005 förlorade på straffar i semifinalen.


Om två veckor är det dags för årskullen 2007 och ni kan som vanligt förvänta er massvis av rolig och spännande innebandy. Starta det nya året på bästa sätt och följ all spänning såväl i Umeå som hemifrån. Här hittar ni all information som ni behöver inför den kommande turneringen.

Distrikts-SM för pojkar och flickor födda 2007 spelas den 4-7 januari 2024 i Umeå. Matcherna kommer att spelas i Thoren Arena, Umeå Energi Arena och Jubileumshallen Teg. Finalerna spelas den 7 januari i Thoren Arena. Hela spelschemat för Flickor 16 hittar ni här och för Pojkar 16 här. Gruppindelningarna hittar ni längre ner i texten. 


För er som inte kommer att vara på plats och heja så kan ni följa hela mästerskapet och se alla matcher på Innebandy.TV. Glöm heller inte bort att InnebandyTV har sin egen app så att ni kan följa turneringen även när ni är på språng. 

På tal om appar så går det även att följa hela mästerskapet via liverapportering på Svensk Innebandys app, där ni även kan kommentera och heja på ert distrikt. 

För er som kommer att vara på plats så händer det även spännande saker utöver turneringen, nämligen en dialogträff om U19-landslaget. Information om detta, samt övrig relevant information som boende och biljettpriser, hittar ni här.


Gruppindelning Distrikts-SM 2024

Grupperna är indelade likadant för Flickor 16 och Pojkar 16.

Grupp 1
Jämtland/Härjedalens IBF
Skåne
Södermanland
Västerbotten
Östergötland

Grupp 2
Gävleborg
Västergötland
Västernorrland
Västmanland
Västsvenska

Grupp 3
Halland
Småland/Blekinge
Uppland
Örebro

Grupp 4
Dalarna
Norrbotten
Stockholm
Värmland


Vi ses i Umeå!

Publicerad av Maja Gårdh

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS