Om mindre än två veckor spelas SM-finalen på Friends Arena. Säkra din plats till säsongens höjdpunkt, var med och skriv historia.

" />

Mindre än två veckor kvar – säkra din plats på Friends Arena

Publicerad
SM Final Avicii

Om mindre än två veckor spelas SM-finalen på Friends Arena. Säkra din plats till säsongens höjdpunkt, var med och skriv historia.

Efter flera säsonger på Avicii Arena intar nu Folksporten Sveriges nationalarena i fotboll. SM-finalen på Friends Arena är säsongens höjdpunkt för den innebandyintresserade.

Två rafflande finalmatcher ska under en och samma dag kora mästarna på dam- och herrsidan inför vad som kan bli en rekordpublik.

Världsrekordet när det kommer till innebandypublik ligger på 18 166 personer och sattes 2016 när SM-finalen spelades på Tele2 Arena. Nu kan det rekordet spräckas.

– Vi ser ett ökande intresse för att vara med på Friends Arena den 27 april. Har man inte säkrat sina biljetter är det hög tid att göra det nu, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangsansvarig. 

– Det kommer att bli en fantastisk dag för alla som är på plats. Förutom matcherna finns även vår stora FunZone som i år har en enorm yta att husera på.

Nu släpps fler biljetter upp på bästa möjliga plats. Missa inte chansen att skriva innebandyhistoria. 

Klicka på puffen nedan för att säkra din plats till SM-finalen redan idag.

Notera att det under SM-finalen råder väskförbud på Friends Arena. Mer information finns att tillgå här hos Polisen.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

001A9696
Säkra din plats till SM-finalen här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS