Så blir er förening en del av Framtidens Innebandy

Publicerad
Skolbesök OBOS Framtidens Innebandy Pojkar Skrattar
Framgångskonceptet Framtidens Innebandy har visat sig vara ett perfekt sätt för distrikt och föreningar att nå ut till skolungdomar. Hittills är över 90 föreningar en del av konceptet - nu kan er förening bli det likaså!

Framtidens Innebandy är ett samarbete mellan Svensk Innebandy och OBOS. Målet är att föreningar i samverkan med närliggande skolor ska lyckas nå barn och ungdomar i sitt närområde. Det är också en chans att nå ut till områden som i vanliga fall kan vara utmanande att nå. Som en del av Framtidens Innebandy håller er förening i inkluderande och roliga innebandyaktiviteter i samband med skolbesök och prova på-tillfällen.

Alla föreningar som ansöker måste kunna genomföra skolbesök och/eller arrangera prova på-aktiviteter i samverkan med skolor. Föreningen måste dessutom kunna erbjuda vidare aktiviteter i sin förening. Svensk Innebandy och OBOS stöttar i uppstarten av er skolsamverkan.

Föreningar som vill bli en del av Framtidens Innebandy har möjlighet att få ekonomiskt stöd på 3000 kronor för de eventuella omkostnader som deltagandet kan innebära samt ett startpaket med klubbor och bollar. 

Föreningar som redan är en del av konceptet kan välja mellan ännu ett startpaket med klubbor och bollar eller ett ekonomiskt stöd på 3000 kronor. Observera att ni måste ha återrapporterat för tidigare säsong för att få fortsatt stöd.

Läs mer om projektet här och gör er ansökan här!

Publicerad av Frida Stinesen Ekholm

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS