Tävlingskonsulent till Svenska Innebandyförbundet

Publicerad
Unga tjejer gör highfive

Svensk Innebandy söker dig som brinner för service och administration. Vi söker en lagspelare till vårt tävlingsteam. Vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla tävlingsfrågorna inom Svensk Innebandy. Du kommer vara ute där det händer och vara stöttande till våra 19 fantastiska distrikt. Du kommer vara med på resan om att bli folksporten för alla. Vill du vara med? Läs mer nedan och ansök idag.

Om tjänsten
Vi på Svensk Innebandy söker nu en tävlingskonsulent till vårt team på tävlingsenheten. Som tävlingskonsulent kommer du att ansvara för att utveckla den löpande handläggningen av ett antal områden inom tävlingsadministrationen. Vidare kommer du arbeta med ändring vid matchläggningar, vara behjälplig vid tävlingsfrågor, genomföra utredningar inom tävlingsområdet, ansvara över våra nationella ungdomstävlingar och veteran-SM.

Som tävlingskonsulent kommer du vara ute i verksamheten såsom exempelvis vid arrangemang, föreningsbesök, matchobservationer och arenabesiktningar. Du kommer vara kontakten med våra distrikt och föreningar ute i Sverige och vara stöttande i deras frågor som berör bland annat tävlingsfrågor, disciplinärenden, dubbellicenser och matchprotokoll etcetera.

Du kommer arbeta i ett team som hjälper och lyfter varandra och där du, liksom alla kollegor på Svensk Innebandy, brinner för att få fler i rörelse och att utveckla Svensk Innebandy på sikt.

Vardagarna kommer vara varierande där du kommer få lösa problem, dagligen ha kontakt med många olika människor, utveckla och driva tävlingsfrågorna, arbeta tätt med övriga kollegor i tävlingsenheten samt andra enheter på Svensk Innebandy. Därför ser vi att du som söker är lyhörd, serviceinriktad, samarbetsorienterad och har god problemlösningsförmåga.

Arbetsuppgifter

 • Ansvarig nationella ungdomstävlingar (JSM/USM/Distrikts-SM)
 • Löpande tävlingsadministration
 • Matchläggning/-ändringar
 • Ansvarig Veteran-SM
 • Kontakt SDF i tävlingsfrågor (lokala förutsättningar etc)
 • Handläggare ärenden i nationella disciplingruppen
 • Kontroll matchprotokoll
 • Telefonservice x antal timmar per vecka
 • Administration dubbellicenser

Vi ser att du som söker har

 • För tjänsten relevant postgymnasial utbildning
 • Erfarenhet av idrottsjuridik
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Körkort B

Att jobba hos oss på Svensk Innebandy     
Vi tror att det personliga ledarskapet är viktigt och att bygga starka team, det innebär att du kommer jobba med motiverade kollegor som hjälper och stöttar varandra i vardagen för att göra varandra och vår sport bättre. Vi tycker det är viktigt att alla är med och bidrar till en positiv kultur på arbetsplatsen och att vi dagligen fokuserar på det personliga ledarskapet – att vi agerar utifrån vår värdegrund.   

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Vi bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag cirka 112 000 licensierade spelare och totalt beräknas över en halv miljon människor leka, träna och spela innebandy i Sverige i någon form varje vecka.    

Våra kärnvärden på Svensk Innebandy är inkludering, samverkan och nyskapande. Arbetsplatsen präglas av respekt och fokus på det egna personliga ledarskapet.   

Som person vill vi därför att du är:   

 • Varm och välkomnande   
 • Öppen och självreflekterande  
 • Modig och nytänkande  
 • Passionerad och professionell 

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Läs gärna mer om hur vi tänker i Svensk Innebandy Vill. 

Anställning  
Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Arbetet utförs huvudsakligen från Sportkontoret Skanstull i Stockholm, men resor med övernattning samt kvälls- och helgarbete förekommer.   
  
Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen, Ledarna och Akavia.  
  
Ansökan  
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.   

Skicka din ansökan senast 2023-07-18. Vi intervjuar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.  
  
Kontakt  
Frågor om tjänsten besvaras av:  
Daniel Gustavsson, Tävlingschef, tel: 070-447 12 56
Sofia Haglund, HR-chef, tel: 072-204 93 43 

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS