Nu öppnar anmälan till Floorball Science Summit

Publicerad
Distrikts SM Final Småland Stockholm

Den 9 februari 2024 arrangerar Innebandyns Kompetenscentrum och Svenska Innebandyförbundet konferensen Floorball Science Summit. Nu är anmälan öppen till konferensen, kostnadsfritt digitalt och mot en summa för fysiskt deltagade på plats.

Floorball Science Summit arrangeras I Umeå den 9 februari 2024 och innefattar en heldag med spännande programpunkter, workshops och föreläsningar.

Konferensen arrangeras av Innebandyns Kompetenscentrum (IKC) tillsammans med Svenska Innebandyförbundet.

Syftet med konferensen är dels att förmedla kunskap som tagits fram tillsammans med forskare, IKC och Svenska Innebandyförbundet under flera års tid men även att skapa en mötesplats där deltagarna tillsammans kan prata om innebandyns utmaningar vilket även kan leda till nya forsknings- och utvecklingsprojekt.

De fysiska platserna på konferensen är i första hand avsedda för ledare/tränare på nationella idrottsvänliga lärosäten med inriktning innebandy, ledare/tränare på Riksinnebandygymnasiet samt kanslipersonal på olika innebandydistrikt. I mån av plats kan även övriga innebandyintresserade delta fysiskt.

Du kan även medverka på föreläsningarna digitalt och då är det kostnadsfritt. Se mer i anmälan och inbjudan här nedanför.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Anmäl dig till Floorball Science Summit här
Se programmet för Floorball Science Summit här
Se inbjudan till Floorball Science Summit här
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS