LIVE: Se Kais Mora IF – Älvsjö AIK IBF gratis på Innebandy.TV

Publicerad
KAIS Älvsjö 28Jan SIBF Allsvenskan Veckans Match

Se toppmötet mellan Kais Mora IF och IBK Dalen kostnadsfritt nu på lördag på InnebandyTV. Klicka här för att komma direkt till sändningen. 

Veckans match är en del i Svensk Innebandys storsatsning på damallsvenskan där det från varje omgång livesänds en match gratis. Denna omgång är det drabbningen mellan Kais Mora IF – Älvsjö AIK IBF.

Kais Mora IF har gått starkt i Allsvenskan Östra där de toppar tabellen och är än så länge obesegrade. Älvsjö AIK IBF har även de en positiv trend med segrar de två senaste matcherna. Senaste mötet lagen emellan slutade med vinst för Kais Mora IF. Hur det går i lördagens match återstår att se.

Matchfakta
Lag: Kais Mora IF – Älvsjö AIK IBF

När: 28/1, klockan 15.00

Var: Kostnadsfritt på InnebandyTV.

Till sändningen: 
https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-kais-mora-if-alvsjo-aik-ibf-66ovmm

Om Damallsvenskan
Damallsvenskan är innebandyns näst högsta serie. Det finns fyra serier, uppdelade på Norra, Södra, Östra och Västra, med sammanlagt 32 lag. Här bjuds det på häftiga matcher med kamper om SSL-kval, topplaceringar och bottenstrider. Under säsongen kommer nästintill samtliga matcher från damallsvenskan sändas på InnebandyTV. I schemat ser du alla matcher som sänds.

För att följa damallsvenskan behöver du ett Svensk Innebandy-abonnemang. Med abonnemanget får du tillgång till samtliga matcher och videoklipp från damallsvenskan men även livesändningar och videoklipp från Svenska Cupen, landskamper samt allt innehåll kategoriserat på Övrigt (division 1, distriktsserier, cuper och turneringar).

 

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS