Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Världsmästarna i Västerås – här är allt du behöver veta

Den 26-29 maj är damlandslaget i Västerås för läger, som en del i uppladdningen inför VM 2023. Under fredagen och lördagen har besökare möjlighet att se när landslaget möter bästa möjliga motstånd, sig själva, i två internmatcher. Efter matcherna finns också möjlighet att träffa spelare och ledare. Matcherna sänds även gratis på InnebandyTV. 

Under landslagslägret den 26-29 maj väntar träning, internmatcher och meet and greet med spelare och ledare som kommer vara öppna för allmänheten. Evenemanget är gratis att besöka och alla är välkomna.

Det ska bli otroligt kul att få komma till Västerås och ladda upp inför VM med bland annat internmatcher och dels få träffa alla fans. Det här ser vi väldigt mycket fram emot, säger Åsa Karlsson, förbundskapten. 

I Västerås Arena kommer du också ha möjlighet att testa hur hårda skott du skjuter i speedshooting och utmana dig själv eller vännerna i Pantameras hinderbandybana. 

– Vi hoppas såklart på att många tar chansen att träffa landslaget och hejar på dem från läktarna. Vi vill öppna upp dörrarna till världens bästa landslag och komma närmre fansen, samtidigt som vi vill höja intresset för innebandyn hos de som ännu inte är innebandyfrälsta, säger Sofie Andersson, elit och landslagschef.

Kan du inte vara på plats i Västerås? Följ dramatiken live på InnebandyTV. Kommentator är Magnus Anderberg, expert under fredagen är Karolina Widar och expert under lördagen är Andreas Harnesk. InnebandyTV kan du se matcherna live, och i repris, helt gratis. Klicka in dig InnebandyTV här.

Träningslägret har möjliggjorts tack vare ett lyckat samarbete mellan Västerås stad, Visit Västerås, Västmanlands Innebandyförbund och Svenska Innebandyförbundet.

Hålltider för helgen
Fredag 27 maj
Klockan 18.00 Match – Världsmästarna möter bästa möjliga motstånd, sig själva.
Autografskrivning och möt spelarna på plan direkt efter match. 

Lördag 28 maj 
Klockan 15.00 Match – Världsmästarna möter bästa möjliga motstånd, sig själva. 
Autografskrivning och möt spelarna på plan direkt efter match.

Funzone i Västerås Arena
Ta med klubba och utmana dig själv eller vännerna i Pantameras hinderbandybana och testa hur hårda skott du skjuter i speedshooting. Öppet i anslutning till matcherna. Kiosk finns öppet i hallen.

short_text    Publicerat av Tero Marjamäki 2022-05-25, kl 13:31