Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Tre månader kvar till Welcome Cup

För sjätte året i rad ska Welcome Cup gå av stapeln. Cupen riktar sig till alla lag som verkar för inkludering och mångfald.

Den 19 september avgörs den sjätte upplagan av Welcome Cup i Göteborg, cupen som riktar sig till integrationslag, men alla är självklart välkomna även om man inte kommer att vara med på själva cupen.

Cupen har spelats sedan 2016 och blev redan då en succé och i år spelas alltså den sjätte raka upplagan av cupen som är ett samarrangemang av de föreningar som tillhör Västsvenska Innebandyförbundet och genomförs helt utan vinstintresse.

Allt för att minimera anmälningsavgiften och minska trösklarna.
- Vi tar en liten summa för att kunna genomföra cupen, men allt som blir över går tillbaka till föreningarna. Vårt syfte är att skapa en mötesplats som ska vara en givande och rolig dag för alla som är på plats, säger initiativtagare och arrangören Pontus Berger och fortsätter:

- Frölunda IBK har en trippel i bagaget nu så vi får se vilka som kan utmana dom om första platsen.

Spelformen är beroende av hur många lag som deltar. Spelschemat kommer att läggas upp så att alla spelar så många matcher som möjligt, räkna med minst fyra matcher. Speltiden kommer att vara 2 x 15 minuter med sista minuten effektiv speltid.

Läs mer om Welcome Cup och anmäl laget.

Tidigare års vinnare:
2016: Bergsjön SK
2017: FBC Lerum
2018: Frölunda IBK
2019: Frölunda IBK
2020: Frölunda IBK

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-06-19, kl 08:00