Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Svensk Innebandy söker medarbetare för inkludering

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har idag 116 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form.

Nu söker Svenska Innebandyförbundet en medarbetare till kontoret i Solna som ska arbeta med Svensk Innebandys inkluderingsfrågor. Tjänsten är till en början på ett år med fokus på att bygga upp och utveckla vår motionsverksamhet samt bidra och arbeta med våra integrationssatsningar. Ditt fokus blir att leda och driva vårt arbete genom att forma, starta och följa upp ett antal motionssatsningar som kan formas till nationella modeller. Allt med våra föreningar och spelare i centrum.

Du kommer att ingå i Svenska Innebandyförbundets utvecklingsenhet som vi ser jobbar tätt ihop varför vi söker en person med god samarbetsförmåga, en lagspelare. Vi bygger vår utvecklingsverksamhet på vetenskaplig bas och en mix av beprövad erfarenhet och nyskapande. Vi förväntar oss därför att du har en relevant utbildning, god erfarenhet av föreningsidrott samt vana att driva projekt. Du behöver därför vara självgående, skicklig på att kommunicera samt klara av att företräda och tala väl för Svensk Innebandy. 
 
Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Som person vill vi därför att du är: 

  • Varm och välkomnande 
  • Modig 
  • Öppen
  • Passionerad 

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du?  
 
Läs gärna mer om vad Svensk Innebandy Vill och om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell

Anställning: 
Tjänsten är en avtalad visstidsanställning om 100% i ett år med avsikt att förlänga till max totalt tre år och utvidga tjänsten så att du på sikt även arbetar med jämställdhet, hbtq samt parainnebandy. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning och är placerad på förbundskansliet i Solna. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). Kollektivavtal genom Unionen finns. 

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig. Märk din ansökan ”Inkludering”. Vi tar endast emot ansökningar via: jobb@innebandy.se.
 
Skicka din ansökan senast 2019-05-15. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. 

Kontakt: 
Frågor om tjänsten och Svenska Innebandyförbundet besvaras av Hanna Sandberg, 08-514 274 32 

Övrigt: 
Vi behåller din ansökan med innehåll och person- och kontaktuppgifter under sex (6) månader från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. Därefter kommer vi att radera hela ansökan om du inte meddelar oss att behålla den i max två (2) år från att vi offentliggjort vem som fått tjänsten. 

Läs mer om hur Svensk Innebandy behandlar personuppgifter på www.innebandy.se/gdpr 
 

short_text    Publicerat av Sebastian Nurmi 2020-10-06, kl 11:55