Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Succé för nya utbildningsportalen

Svensk Innebandys digitala utbildningsportal är populär bland tränare, domare och föreningsledare. Den nya sajten har skapat ett helt nytt synsätt för många.
- Det är framför allt vårt rörliga grafiska material som är uppskattat, säger Svensk Innebandys utvecklingskonsulent Emil Hedestig.

Till säsongen 2018/19 skapade Svensk Innebandy, tillsammans med SISU Idrottsböcker, en ny utbildningsportal. Från att utbildningsdeltagare tidigare har fått allt material i pappersform kan de nu ta till sig av den nya kunskapen på ett enkelt sätt på nätet. Med informativa instruktionsfilmer och grafiskt material har det förenklat mycket för de som tar del av utbildningarna.

- Feedbacken vi har fått är att deltagarna i de olika utbildningarna gillar vårt upplägg. Det är framför allt våra instruktionsfilmer som är uppskattade, säger Svensk Innebandys utvecklingskonsulent Emil Hedestig.

För tränarna finns ett övningsverktyg som gör att de kan skapa egna träningar och övningar, och för domarna visas filmer som på ett pedagogiskt sätt förklarar hur man ska röra sig på planen och hur de olika tecknen ser ut.

- Vi är så klart nöjda med att utbildningsportalen är uppskattad, men vi är bara i början av projektet. I april ska vi spela in nya videor i Uppsala, så att materialet blir ännu mer omfattande. Det är en ständig utvecklingsprocess för att göra sidan så bra som möjligt, säger Emil Hedestig.

Upptäck Svensk Innebandys utbildningsportal.

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55