Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Så följer du finalerna i Svenska Cupen

Nu ska det avgöras vilka som tar hem en av säsongens mest åtråvärda titlar när finalen i Svenska Cupen går av stapeln i Gavlehovshallen, Gävle.

Efter en spännande höst tillsammans med nystartade Svenska Cupen så är vi nu framme vid en av säsongens höjdpunkter - finalen.

Finalen i Svenska Cupen spelas i Gavlehovshallen, Gävle. Gavlehovshallen har tidigare stått värd till evenemang såsom Champions Cup, SDF-SM och nu senast SM-finalen i våras, och nu ska alltså en av säsongens höjdpunkter att gå av stapeln i Gavlehovshallen.

Två lag på dam- och herrsidan återstår som ska göra upp i två spännande matcher där en vinnare på vardera sida ska koras.

Om du inte kan vara på plats i Gävle så sänds matcherna live på Sportbladet. Följ dramatiken när Thorengruppen och Pixbo Wallenstam drabbar samman på damsidan, följt av mötet mellan Växjö och Pixbo Wallenstam på herrsidan.

Final - Svenska Cupen
Damfinal

Thorengruppen IBK-Pixbo Wallenstam IBK - 12.00

Herrfinal
Växjö IBK-Pixbo Wallenstam IBK - 15.00

Vill du se finalen på plats?

Du har väl inte missat att biljettförsäljningen till finalen i Svenska Cupen fortfarande pågår? Säkra din plats i Gavlehovshallen och var på plats när innebandyhistoria skrivs. Mer information om hur du bokar din biljett till Gavlehovshallen finner du här.

short_text    Publicerat av Ludvig Gustavsson 2021-11-05, kl 21:13