Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Nya satsningen startar - "Veckans match" på SSLPlay.se

I dag går starten för "Veckans match" på SSLPlay.se, den nya satsningen för att öka intresset kring matcherna ytterligare. Först ut är matchen mellan Täby och IKSU på damsidan.
- Vår ambition är att produktionsnivån på sändningar från SSL ska höjas, säger Sportsground VD Magnus Grahn.

Svenska Innebandyförbundet tillsammans med Sportsground arbetar för att utveckla innehållet i webbsändningar från SSL. I dagsläget webbsänds och kommenteras alla matcher från SSL dam och SSL herr. Intervjuer erbjuds i sändningar från SSL herr, vilket kommer implementeras även i SSL dam från och med slutspelet 2019. 

Nu står det klart att "Veckans match" kommer att introduceras i slutskedet av grundserien. Sändningar från Veckans match kommer att innehålla fyra kameror plus två målkameror, studio med expert och gäster, samt highlights från omgångens SSL-matcher i periodpauserna. 

- Det är glädjande att vi nu kommer erbjuda Veckans match i slutskedet av SSL-säsongen. Vår ambition är att produktionsnivån på sändningar från SSL ska höjas och bland annat att Veckans match ska bli ett stående inslag kommande säsong, säger Magnus Grahn, VD Sportsground.

Hittills är följande matcher planerade till Veckans match:
Täby-IKSU, kl 13.25, 3/3 (dam)
KAIS Mora-Pixbo Wallenstam, 10/3 (dam

short_text    Publicerat av Anton Rosenblad 2020-10-06, kl 11:55