Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Lär känna vår partner StayLive

Så var det dags för nästa del i serien Lär känna våra partners. StayLive är ett gott gäng som vi arbetar tätt med. Här får ni chansen att lära känna StayLive, vår partner som vi gör InnebandyTV tillsammans med i en intervju med deras projektledare Fanny Nikula.

På vår partnersida kan man läsa följande om StayLive:

”StayLive föddes ur sport. Sedan 2013 har de levererat en stabil och pålitlig streamingplattform som möjliggör för fler människor att ta del av upplevelser och ögonblick. Ett måste i de tider vi nu lever i. Med en bred förståelse för hela sändningskedjan - från teknik och marknadsföring till implementering - är de en självklar partner för alla som vill levandegöra sina kommersiella rättigheter”

Liksom vi på Svensk Innebandy ser StayLive potentialen i vår sport och vill vara med och fånga upp den tillsammans med oss.

- Innebandy är en folksport i Sverige som attraherar mängder med människor, både på och utanför planen. Potentialen är enorm!

Svensk Innebandy är en sport med många utövare och många fans som vill följa sina lag. Vi och StayLive arbetar tillsammans för att möjliggöra och utveckla detta genom InnebandyTV.

- En stor del i partnerskapet är att lyfta ligor och föreningar som inte tidigare fått så stort utrymme. Vi ser att vi genom vårt samarbete och plattform redan nu gett spelare, föreningar och fans en helt annan möjlighet att synas och tittas på, vilket är ett kvitto på att vi är på rätt väg tillsammans.

Under denna säsong togs konceptet Veckans match fram. En match i damallsvenskan visas gratis varje vecka och tittarsiffrorna och konceptet är en succé.

- Det formatet som sticker ut är Veckans match i Damallsvenskan tillsammans med Fromm, som imponerar vecka efter vecka med otroliga tittarsiffror. Att få vara med och bidra med att lyfta fram något så specifikt är väldigt motiverande för oss.

Formatet Veckans match har pausat nu under rådande restriktioner. Covid-19 har medfört svårigheter för StayLive och vi håller en tät kommunikation kring våra produktioner.

- Det är givetvis utmanande med ovissheten Covid-19 för med sig, där vi inte kan förutse i princip någonting från vecka till vecka.

Att tvingas tänka om och tänka nytt kan innebära en positiv utveckling. StayLive har sett nya möjligheter och mött Svensk Innebandy och våra föreningar med nya vägar att gå.

- Vi har gemensamt behövt bli betydligt mycket mer kreativa i våra olika lösningar gentemot föreningar, där vi behövt hitta paketeringar som fungerar för alla parter. Vi har under det här halvåret utvecklat en mängd olika funktioner som annars inte hade prioriterats just nu. Vi vågar säga att vår produkt och lösning är en bra bit bättre nu, än i januari 2020.

Vill ditt lag eller din förening börja sända matcher? Mejla sales@staylive.se eller slå en signal till 010-410 03 40 så hjälper StayLive till.

Lär känna några av spelarna på StayLive

Vem är kontorets assistkung?
Oscar Emman - koll på det mesta, jobbar i det dolda men är otroligt uppskattad internt

Vem är kontorets målspruta?
Pontus Karsbo - en av grundarna, nu VD och vårt ansikte utåt. Kan precis allt om allt och pratar om vår produkt på ett helt fantastiskt sätt

Vem är kontorets centertank?
Johannes Rubensson - också grundare, utvecklare och är behjälplig dygnets alla timmar. Utan Johannes hade ingenting fungerat tekniskt.


Tidigare presentationer

Post STHLM

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2020-11-26, kl 13:36