Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Här är Sveriges motstånd i VM

Under tisdagen lottades grupperna till herr-VM som spelas 4-12 december i Helsinki Icehall och Hartwall Arena i Helsingfors. Sverige hamnade i grupp A tillsammans med Lettland, Danmark och Finland.
- Det blir väldigt spännande med Finland i gruppen, säger förbundskapten Mikael Hill.

Sveriges herrlandslag är det mest framgångsrika landslaget genom tiderna på herrsidan och har på tolv VM vunnit åtta guld. De två senaste världsmästerskapen har Sverige förlorat finalen mot Finland och är nu hungriga på revansch. Sverige kommer att möta Finland redan i gruppspelet något som förbudskapten Mikael Hill säger så här om:

- Det blir väldigt spännande med Finland i gruppen. Då får vi känna på dem redan tidigt. Dessutom spelar de på hemmaplan och har hemmapublik. Förhoppningsvis får vi med oss den erfarenheten till längre fram i turneringen. 

Under tisdagen lottades grupperna i VM-staden Helsingfors. Sverige får nu göra sig redo att möta Lettland, Danmark och Finland.

- Finland kommer att bli det tuffaste motståndarna i gruppen, de är regerande världsmästare och spelar på hemmaplan. Det blir inte tuffare än så, säger Hill.

Grupp A:
Lettland 
Danmark
Sverige
Finland

Grupp B:
Norge
Tyskland
Schweiz
Tjeckien

Grupp C:
Thailand
USA
Slovakien
Polen

Grupp D:
Japan
Singapore
Kanada
Australien
 
Köp biljetter till herr-VM här

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56