Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Det här ger Vår Förening Vill

Vill din förening få en bättre ekonomi och stärka ert varumärke? Eller vill ni kanske behålla era medlemmar längre och skapa mer delaktighet bland era barn och ungdomar? – Då är Vår Förening Vill verktyget för er.

Vår Förening Vill är framtaget för att hjälpa föreningar att nå sina mål. Genom ett enkelt verktyg får föreningar de förutsättningar som de behöver för att nå de mål som de satt upp. Föreningen bestämmer själva och lägger upp arbetsprocessen eller tar hjälp av en handledare från sitt distriktsförbund eller RF-SISU.

Genom Vår Förening Vill som är webbaserat med inslag av fysiska möten kommer föreningen sedan att arbeta utefter fyra olika teman: Föreningsidé, Organisation, Verksamhet och Kommunikation. I ett 6-stegsprogram kommer de sedan att mötas av analysverktyg, utbildningsmaterial och reflektionsfrågor, tips och inspiration.

Vår Förening Vill har Svenska Innebandyförbundet tagit fram tillsammans med distrikten för att kunna erbjuda ett brett och flexibelt stödvertyg i syfte att utveckla våra innebandyföreningar.

Låter det intressant?
Kontakta Josefine Sinclair, Svensk Innebandys föreningsutvecklingsansvarig: 
Mejl: josefine.sinclair@innebandy.se
Telefon: 070-2968252

Läs mer på utbildningsportalen

 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56