Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Årets domarpar 2019/20, kandidat 2 (dam)

Olle Eliasson och Thomas Jonsson lämnar en fin säsong bakom sig där de med sin rutin och erfarenhet hållit en hög standard, nu är domarparet nominerade till Årets domare.

- Det är jätteroligt och ett positivt betyg för oss helt klart, säger Eliasson.  

Domarparet har dömt SSL dam sedan 2014 och har bland annat dömt SM-finalen 2017. Även i år har de haft en fin form.  

- Vi var väl lite ringrostiga i början av säsongen med tanke på att vi inte dömde någonting under säsongen 18/19 så vi hade en startsträcka men jag tycker att vi växlade upp ganska snabbt och efter jul så var formen i antågande, så vi är nöjda med säsongen helt klart, säger Eliasson.

Under säsongen har domarparet utvecklat sin förmåga att släppa på mer i spelet och jobbat mer med fördelar för att ge mer flyt i spelet.  

Nu är domarparet nominerade till Årets domare i SSL dam. 

Motivering:  
Olle och Thomas gjorde comeback efter en kortare frånvaro och med sin rutin och erfarenhet visade de direkt att de hör hemma bland de bästa. Deras lugn och trygghet uppskattas av spelare och ledare och bidrar till att de får en hög acceptans för sitt ledarskap. 

Varje säsong utses årets bästa domarpar inom Svensk Innebandy på dam- respektive herrsidan.  Tre domarpar på dam- och herrsidan blir nominerade och av dessa väljs sedan en vinnare ut. Hittills är domarparet Ludwig Broadhall och Robert Nordin nominerade på damsidan.  Juryn som utser Årets domare består av SIBF:s domarorganisation. 

Årets domare genom tiderna 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56