Newbody Family förlänger samarbetet med Svensk Innebandy

Publicerad
Ungdomssm Lag

Svensk Innebandys partnerfamilj fortsätter växa. Sedan tidigare i år står det klart att Svensk Innebandy och Newbody Family förlänger sitt partneravtal. Det nya avtalet sträcker sig över den kommande säsongen.

Newbody Family är grundat med visionen att skapa ett samhälle där alla barn och ungdomar får vara med. Med konceptet ger Newbody Family idrottslag, föreningar och skolklasser de bästa möjligheterna att förbättra sin ekonomi genom försäljning av olika populära och lättsålda produkter.

Newbody Family har funnits sedan 1987 och deras sortiment går endast att köpa av säljande föreningar och skolklasser. Ett koncept som under åren vuxit och sedermera fått fäste i idrottssverige.

Sedan många år tillbaka ingår även Newbody Family i Svensk Innebandys partnerfamilj. Så blir det även vidare då Svensk Innebandy och Newbody Family tecknat ett nytt avtal. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/25.

– Alla som är involverade i föreningsverksamhet – oavsett sport – har någon gång hört namnet Newbody, säger Stefan Jonasson, marknads och arrangemangschef på Svensk Innebandy, och fortsätter:

– Att fortsätta partnerskapet med Newbody Family känns som ett naturligt steg för oss. Tillsammans ska vi fortsätta arbeta för att stärka hela Svensk Innebandy och ge våra föreningar en möjlighet till ytterligare inkomster.

– Newbody Family finns för föreningslivet. Vi vet att en cup eller en klassresa skapar både vänner och minnen för livet. Men den bistra sanningen är tyvärr att ett av tio barn inte har råd att åka med, säger Emelie Renholm, VD på Newbody Family, och fortsätter:

– Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för föreningar, lag och klasser att finansiera sina drömmar. . Vi vill skapa ett samhälle där alla barn och ungdomar får vara med - oavsett ekonomiska förutsättningar

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS