Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Innebandyfesten flyttas

Som en konsekvens av beslutet att förlänga säsongen, som kommunicerades 3/12, så flyttas nu Innebandyfesten. Nytt speldatum blir 11-13 juni. Platsen är fortfarande IFU Arena, Uppsala.

Svensk Innebandy har tagit beslutet att möjliggöra en förlängd säsong, vilket har öppnat upp fler möjligheter kring speldatum för Innebandyfesten.

- I det läget som innebandyn och idrottssverige befinner sig i så är det glädjande att vi har kunnat hitta denna lösning genom en förlängd säsong. Vi uppskattar flexibiliteten och förståelsen från den lokala organisationen med IFU Arena, IK Sirius IBK och Destination Uppsala, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet

Fokus från Svensk Innebandy och arrangörernas sida är att hålla ett häftigt evenemang och självklart inom de ramar som tillåts för att det ska vara smittsäkert.

- När frågan kom om att flytta Innebandyfesten kändes det givet. Vi vill kunna hålla ett smittsäkert arrangemang och helst med så mycket publik det bara går. Just publiken är en stor del av upplevelsen och vi ser nu fram emot ett häftigt evenemang i juni. Vi vill också tacka IFU Arena, Destination Uppsala och hotellen för fin transparens kring flytten och vi som lokala arrangörer kommer arbeta stenhårt under våren för att skapa den bästa Innebandyfesten någonsin, säger Ted Wikström från Sirius, projektledare för Innebandyfesten.

Läs mer om scenarier för uppstart av Juniorallsvenskan här.

Speldatumen för regionslutspelen i DJ18- och P16-SM kvarstår tillsvidare.

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2020-12-04, kl 16:56