Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Inför VM i Malmö – så ska mästerskapet upplevas

Ett världsmästerskap i absoluta världsklass. Det är vad Svensk Innebandys arrangemangsenhet ska se till att VM i Malmö 2024 blir.

– Vi inte bara drömmer stort, vi ska se till att det blir verklighet också, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

Under tisdagen blev det officiellt att herr-VM 2024 avgörs i Malmö 7-15 december. Det blir fjärde gången genom tiderna som Sverige står som värd för ett världsmästerskap på herrsidan. Och nu inleds förberedelserna för att producera ett historiskt starkt arrangemang.

– Förutsättningarna för att VM i Malmö ska bli något alldeles extra är extremt goda. Vi har drygt tre och ett halvt år på oss att bygga något bra och jag kan lova att vi kommer arbeta med full kraft, säger Stefan Jonasson.

Mästerskapet spelas i Malmö Arena och Baltiska hallen. Två arenor med stor publikkapacitet och möjligheter skapa häftiga arrangemang.

– Hela mästerskapet, alla matcher, ska hålla hög klass arrangemangsmässigt. Och när Sverige spelar räknar vi med att det blir som mest publik, då ska vi självklart trycka på ytterligare för att få en grym inramning, säger Jonasson.

Vad kan publiken förvänta sig i arenorna?

– Jag vill att publiken går därifrån och kommer ihåg helhetsupplevelsen. Inte bara matchen i sig, utan hela inramningen, stämningen och känslan. Det ska vara aktiviteter före, under och efter matchen som gör att man som besökare är nöjd med hela upplevelsen. Det är det vi ska arbeta med för att åstadkomma den kommande tiden. Vi ska, med hjälp av supportrar och partners, visa upp något som den svenska innebandypubliken aldrig tidigare har sett i Sverige.

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-02-24, kl 08:00