Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Anmälan öppen till veteran-SM

Svenska Innebandyförbundet har beslutat att veteran-SM ska avgöras i IFU Arena i Uppsala 5–7 februari 2021. Evenemanget förväntas locka omkring 50 lag med totalt 400 spelare. Nu kan lag anmäla sig till turneringen.

Veteran-SM är en helt ny tävling för den växande gruppen nationella veteranspelare, alltså dam- och herrspelare 35 år och 45 år. Lång erfarenhet av evenemangssamarbeten mellan Svensk Innebandy, staden, arenan och det lokala föreningslivet har varit avgörande i beslutet att förlägga evenemanget i Uppsala.

– Uppsala och IFU Arena har de senaste åren visat ett starkt engagemang och levererar alltid med kvalitet. Vi känner stor tillförsikt att Upplands Innebandyförbund hjälper till så att veteran-SM blir ett attraktivt och häftigt arrangemang. Svensk Innebandys mål för ett livslångt idrottande är en stor del i mästerskapet och vi hoppas att det kan ge ringar på vattnet i framtiden, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Evenemanget avgörs i Uppsala 5-7 februari. IFU Arena arrangerar under 2021 veteran-SM, Innebandyfesten, U19-VM och dam-VM.

– Vi kan inte nog förklara hur mycket IFU Arena har betytt för stadens förmåga att välkomna stora deltagarevenemang inom inomhuslagidrotter. När möjligheten uppstod att få stå värd för veteran-SM var vi inte sena på startknappen. Vi ser fram emot att arrangera ett tryggt och säkert evenemang, men också bjuda på ett värdskap i världsklass, säger Anna Lindström, chef Möten och Evenemang, Destination Uppsala.

Mer information och anmälan om veteran-SM.

Rekommenderat boende i Uppsala under Veteran-SM 5-7 februari 2021
I samband med Veteran-SM i Uppsala presenterar vi följande hotell.

Best Western Svava som ligger i centrala Uppsala med närhet till restauranger, barer och affärer. Hotellet ligger precis jämte Centralstationen i Uppsala. Här kan ni få ett standardrum med två sängar för 800 kronor per natt inklusive frukost.

För att ta del av erbjudandena kontakta Johan Wallertz på Stricct Travel.
Telefon: 070 42 22 302
Mejl: johan@stricct.se

Läs mer om Hotell Best Western Svava

Arenahotellet som är beläget bara en kort promenad från IFU Arena där Veteran-SM avgörs. Enkelrum eller dubbelrum till följande pris:

Enkelrum                             995 kr per natt med frukost
Twin                                   1195 kr per natt med frukos

Läs mer och boka ditt rum på Arenahotellet

 

short_text    Publicerat av Veronica Köhler 2020-10-06, kl 11:56