Svensk Innebandy upphandlar streamingplattform

Publicerad
Filmkamera TV Sändning

Svensk Innebandys matcher ska ses av fler, vara ännu enklare att få tillgång till och få en större sammanhängande helhet. Det är tre huvudpunkter när Svensk Innebandy nu ska ta strategiska beslut om sändningar och streaming för framtiden. Nu vill vi hitta ett långsiktigt samarbete som över tid utvecklar vår sport i önskad riktning.

Potentialen i en streamingplattform för Svensk Innebandy finns såväl i antalet utövare som i supportrars intresse. Vi vill nu ta nästa steg för att öka antalet intressenter, intäkter och utveckla varumärket för hela sporten med hjälp av en helhetslösning till mediaplattform.

I vår målbild om livesändningar så sänds nästintill alla av Svensk Innebandys matcher i en smidig plattform som är välanpassad både för tittarna i skärmen som för föreningarna som använder den.

I och med detta öppnar vi nu upp för intresserade aktörer, som vill vara en del av Svensk Innebandys framtidsresa, att ta kontakt för en diskussion och presentation av förslag av lösning. Tror du att ni har det som krävs för att ge Svensk Innebandy ytterligare ett lyft?

Vill du göra en ansökan eller veta mer? Mejla vår generalsekreterare Christer Abrahamsson

Publicerad av Martin Almroth

Ta kontakt med Christer Abrahamsson här
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS