Simpel Transport är ny hållbar partner till Svensk Innebandy

Publicerad
Simpel Svensk Innebandys Nya Partner

Svensk Innebandys nätverk utökas ytterligare med vår nya partner Simpel. Det nya avtalet gäller över säsongen 2024/25.

Svensk Innebandys nätverk får in en ny partner. Simpel vill göra transportbranschen mer hållbar och prisvärd. Företaget gjorde sin entré i innebandyns värld under SM-finalen 2024 i Friends Arena där deras logotyp syntes på golvet. Ingen dålig debut under en världsrekord-final.

– Simpel vill arbeta med Svenska Innebandy för att vi delar en gemensam värdegrund. Den positiva påverkan verksamheten har på samhället, i föreningarna, via distrikten och till förbundet. Innebandyns bidrag till samhället är stort och vi vill vara en del i det, säger Simpels VD Patric Olsson.

Simpel i sin tur gör transportbranschen bättre enklare genom att se hållbara luckor i spelet. När du bokar en transport genom Simpel letar de upp ett redan existerande transportalternativen som finns i närheten och på så sätt minimerar de tomma lastutrymmen samt antalet bilar som åker runt.

– Det är alltid lika kul när nya bekantskaper hittar till vår innebandyfamilj. Simpel ser och förstår vårt värde för samhället och vill vara en del av vår resa. Vi kommer kunna bidra till varandras verksamheter på många plan och se positiva effekter av det över tid, säger Svensk Innebandys partneransvarig Anki Kjellberg.

Det nya avtalet med Simpel sträcker över säsongen 2024/25.

Ta en tur till Simpel Transports hemsida
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS