Mindre än 24 timmar till SM-finalen

Publicerad
SM Final Ban
Den efterlängtade SM-finalen är bara timmar bort. På damsidan spelar Thorengruppen IBK mot Pixbo IBK och på herrsidan spelar Storvreta IBK mot Pixbo IBK.

Efter en lång säsong och ett spännande slutspel är det nu färdigt vilka fyra lag som kommer spela SM-finalen nu på lördag.

På damsidan kommer SM-finalen spelas mellan Thorengruppen IBK och Pixbo IBK. Den 19 april var Thorengruppen först att bli klar för SM-finalen efter fyra spelade matcher och en vinst med 3-1 i semifinalen. Men för Pixbo IBK krävdes det en femte och avgörande match innan det stod klart att de gått vidare till SM-finalen.

På herrsidan kommer SM-finalen spelas mellan Storvreta IBK och Pixbo IBK. För Storvreta har semifinalserien varit jämn men de hade målen på sin sida och Storvreta gick vidare efter fem spelade matcher. Men för deras motståndare Pixbo kan inte samma sägas. I semifinalserien spelades sex målrika matcher där Pixbo tar sista platsen i SM-finalen efter en 12-5 vinst.

SM-finalen är upplevs bäst på plats i Friends Arena. Förutom matcherna kommer det finnas en funzone med aktiviteter och annat kul. Annars kommer du kunna se matcherna på SVT1, SVT Play och ExpressenTV.

Hoppas vi ses där! 

Publicerad av Viktoria Wallström

Köp biljetter till SM-finalen här!
Läs mer om SM-finalen här
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS