Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Vallentuna IBK söker målvakter till tjejsidan

Annonsrubrik
Vallentuna IBK söker målvakter till tjejsidan

Förening

Vallentuna IBK

Har sin verksamhet i

Vallentuna

Kontaktperson

Maria Sognefors

Mobil

073-3565571

E-postadress

maria@sognefors.se

Annonstext

Vallentuna IBK söker flera målvakter till våra tjejlag, Flickor Röd och Damjuniorer. För dig som redan älskar att stå i mål eller för dig som vill utvecklas som målis med mycket speltid. Föreningen har gemensamma målvaktsträningar, en gång i veckan som genomförs tillsammans med alla målvakter på samma nivå i föreningen.

Flickor Röd spelar i två serier Röd Medel och Röd Medelsvår. Spelarna i laget är födda 07-08 och några 09. Tränar tre gånger i veckan. Vissa träningar tillsammans med damjuniorer. Damjuniorer spelar i två serier, DJ2 och JAS. De flesta i laget är födda 05-06, men hela spannet till maxåldern för junior finns. Tränar tre gånger i veckan. För den ambitiösa finns möjlighet att träna och spela match med damlaget i div 1 eller div 3.

Våra tjejträningar ligger efter efter varandra på tisdagar och torsdagar så det är enkelt att få maximal träning genom att vara med på flera pass under samma dag om man önskar. Samtidigt som vi inte har träningskrav för den som håller på med andra idrotter eller har svårt att komma loss av andra anledningar. Hos oss är alla välkomna!

Vårt motto är att med glädje utvecklas till bättre lag och förening.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-08-24, kl 08:43