Stockholm med hjärtat mobil

Stockholm med hjärtat är en positionering. Men också ett sätt att vara. Och ett sätt att tänka. För att tala klarspråk. Stockholm med hjärtat är vår vägvisare för en positiv utveckling av samhället i Stockholm.

Alla arbetsområden inom Stockholms Innebandyförbund genomsyras av begreppet "Stockholm med hjärtat" för att säkerställa Svensk Innebandys kärnvärden.

Stockholm med hjärtat är plattformen där vi samlar alla delar i vår verksamhet som visar att vi är MER ÄN EN SPORT!

Stockholm med hjärtat är en positionering. Men också ett sätt att vara. Och ett sätt att tänka. För att tala klarspråk: Stockholm med hjärtat är vår väg för en positiv utveckling av samhället i Stockholm.

Alla arbetsområden inom Stockholms Innebandyförbund genomsyras av begreppet "Stockholm med hjärtat" för att säkerställa Svensk Innebandys kärnvärden.   

INFORMATION OCH PROJEKT

Säsongen 2023-2024 ligger trygg idrott och hallklimatet i fokus där vi genomför kampanjen Schysst Idrott tillsammans med andra idrotter samt bjuder in Organisationsledare till Konferensen "Stockholm med Hjärtat".

Rapport om hallklimatet
Stopp! Det här är inte Okej!

Konferensen
Stockholm med Hjärtat!

Kampanjen Schysst Idrott

Till idrotten från idrotten; - STOPP!
Till idrotten från idrotten; - SLUTA!
Till idrotten från idrotten; - INTE OK!

Suicide Zero
Schysst Innebandy
Inkluderande idrott
Inkluderande Innebandy
Trygg Innebandy
Barn och ungdomars delaktighet
VÄRDEGRUND SVENSK INNEBANDY VILL
Innebandys kärnvärden bygger vår värdegrund. Det här är kompassen som alltid visar oss i rätt riktning. Oavsett vad vi gör, vilka beslut vi fattar eller hur vi kommunicerar, så har det sin grund här.
Inkludering
INKLUDERING - Vår personlighet är varm och välkomnande. Vi behandlar alla jämlikt och med respekt. Vi låter alla vara med. Vi ser alla och gör dem delaktiga.
Samverkan
SAMVERKAN - Vi har en öppen attityd. Vi tänker och utvecklar tillsammans. Vi lyssnar på omvärlden. Vi är lyhörda. Vi delar med oss.
Nyskapande
NYSKAPANDE - Vi är passionerade och modiga. Vi brinner för vår sport, och vi vågar testa nya idéer. Vi river gamla strukturer. Vi gör inte som alla andra. Vi gör skillnad i samhället.

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS