Kickstart för Stockholm med hjärtat

Publicerad
Föreläsning

Det var ett glatt gäng, med en blandning av personal och styrelse från Stockholms Innebandyförbund samt föreningsrepresentanter från över 20 föreningar som träffades på Scandic Alvik i lördags för att kicka igång positioneringen Stockholm med hjärtat.

Under dagen blandades föreläsningar med diskussioner om bland annat trygg innebandy, innebandyns minskning av spelare, hallklimatet samt de ideellas motivation och engagemang.

Under ett av passen arbetade vi tillsammans fram en start på en ärendehanteringsmodell för föreningarna och det beslutades att boka in en särskild träff gällande detta i januari (mer info kommer)

Dagens avslutades med en mycket uppskattad föreläsning av Patrick Torneus.

Michael Lawitz, som agerade moderator under dagen summerar:

  • Först och främst får man hylla alla som var där. Vi är mitt inne i en säsong, och trots det prioriterade många att komma. Vidare så värmer det i hjärtat att se all den engagemang som befanns sig runt borden. Jag fick kämpa hårt för att hålla schemat och tvingades att avbryta intressanta diskussioner under hela dagen. Det tyder på ett stort engagemang. Det är något jag tar med mig. Trots att vi kommer från olika organisationer så behöver vi träffas och ventilera olika ämnen, och det tyckte jag att vi verkligen fick göra.

Vi hoppas att detta kan vara starten på fler träffar där vi kan skapa samsyn, samarbeten och utvecklingsmål.

Tack för er medverkan!

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS