Till årets domare säsongen 2019-2020 har Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté valt att utse Aldin Imamovic, med motiveringen:

Årets pris går till en domare som utvecklats enormt under det gångna året både som domare och på det personliga planet. Han har tagit väldigt stora kliv i sitt ledarskap som domare och har under året vid upprepade tillfällen visat att han är en domare att räkna med när det hettar till.

Årets domare har som person blivit en tryggare och lugnare person, vilket också avspeglats i hans domarskap. Han har under året blivit en av de, av lagen, mer efterfrågade domarna, och en av de domare som får mest positiv feedback inrapporterad från lagen.

Årets domare har således gjort en mycket stark utvecklingsresa under året, något vi i DK verkligen vill uppmuntra och belöna, samt hoppas se en fortsatt utveckling i samma riktning under kommande säsong.


Årets domarpar


Till årets domarpar säsongen 2019-2020 har Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté valt att utse Johannes Ekenberg och Andreas Bengtsson, med motiveringen:


Domarparet har en lysande säsong bakom sig. Trots endast knappt två säsonger ihop som domarpar är de ett ledande par i distriktet. En stigande utvecklingskurva under säsongen visar på ett grundligt arbete både på och utanför planen. Under säsongen har de bland annat representerat Stockholms Innebandyförbund i SDF-SM som ett kvitto på parets utveckling. Förhoppningsvis får vi se mer av de framöver.

Bra prestationer och goda representanter för Stockholms IBF:s domarkår gör detta par till värdiga vinnare av Årets Domarpar.


Årets rookiepar


Till årets rookiepar säsongen 2019-2020 har Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté valt att utse Annie Mattsson och Ludwig Idevall, med motiveringen:


Ett par som under säsongen varit väldigt lyhörda och verkligen visat att vill man så utvecklas man. Paret är väldigt säkra, tydliga och seriösa men ändå med glimten i ögat. Andra saker som sticker ut är deras spelförståelse, nivåsättning, förmåga att prata med spelare och ledare samt hur de verkligen litar på varandra på planen. Detta par kommer gå en ljus framtid till möte.

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS