Är du över 25 och intresserad av att bli domare? Se hit!

Publicerad
Domare Pipa

Inför säsongen 2023-2024 erbjuder nu Stockholms Innebandyförbund er som är minst 25 år och är/har varit spelare eller ledare att ingå i ett utvecklingsprojekt där ni helt gratis får utbilda er till distriktsdomare.

I projektet ingår en heldags utbildning med förtäring, komplett domarutrustning (tröja, shorts, strumpor, pipa och rött kort) och stöttning av våra utbildade domarcoacher under säsongen. 

Den fysiska utbildningen kommer vara söndag 17 september 9–18 på Bosön. Under dagen kommer ni prata regler, ledarskap, kommunikation, rörelse och placering med mera Dagen avslutas med ett praktiskt pass i idrottshall.

Efter utbildningen är ni klara att börja gå ut och döma seriematcher. Där kommer ni få stöttning av våra utbildade domarcoacher som kommer vara med er på era två första matcher och minst två ytterligare matcher under säsongens gång.

Syfte
Syftet med projektet är dels att få in fler domare, dels att få fler att fortsätta inom sporten längre. Att ha erfarenhet som spelare eller ledare när man börjar döma är något vi vet ger en stor fördel ute på planen

Kostnad
Projektet finansieras av idrottsmedel. Därför måste deltagare anmäla sig via en förening. Föreningen faktureras kostnaden för projektet men kan sen söka tillbaka hela summan via idrottsmedel. Om du inte har en förening så kan vi hjälpa er komma i kontakt med en förening.

Antal deltagare
Vi har plats för 20 deltagare i projektet och max två deltagare/förening. Om fler än 20 anmäler sig till projektet kommer förbundets Domarkommitté att välja ut vilka som får en plats i projektet.

Krav
För att få deltaga i projektet behöver du vara minst 25 år gammal och ha varit eller vara aktiv som antingen spelare eller ledare.

Förväntningar på er som deltar i projektet
Att ni dömer minst 25 matcher under säsongen.

Anmälan er här!

Har ni några frågor så hör av er till Daniel.kolborn@innebandy.se

Sista dag att ansöka till projektet är söndag 28 maj.

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS