Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Höstens datum för domarutbildningarna är öppna för anmälan

Nu är samtliga datum för höstens domarutbildningar för dig som vill döma på distriktsnivå öppna för anmälan.

Den här utbildningen är öppen för nybörjare så du kan antingen vara helt ny som domare eller så har du gått matchledare tidigare. Med den här utbildningen kan du döma matcher på Blå och Röd nivå. Är du äldre kan du även döma matcher på junior- och seniornivå.

Att vara domare är ett ärofyllt uppdrag där du får ta ett stort ansvar och lära dig mycket om ledarskap. Domarrollen kan du med fördel kombinera med studier eller eget spelande och samtidigt tjäna extra pengar då alla domaruppdrag ger ett arvode. Domaruppdraget ger också stora möjligheter att utvecklas även som spelare då du får möjligheten att se innebandyn från ett nytt perspektiv.

Fokus i utbildningen ligger på regler, kommunikation och ledarskap. Vi kommer även prata om rörelsemönster, samarbete med kollega och genomföra ett praktiskt pass.

Efter genomförd domarkurs kommer du bli tilldelad en domarfadder som kommer fungera som en mentor för dig under din första säsong. Faddern kommer vara med på dina två första uppdrag samt minst ett till under säsongen. Faddern är även någon som du alltid kan ringa när du har frågor, funderingar eller varit med om en situation som du inte vet hur du ska hantera.

För att delta på utbildningen skall du ha fyllt 15 år. Det är också en fördel om du genomfört Stockholms Innebandyförbunds matchledarutbildning och varit aktiv som matchledare.

För samtliga tillfällen och anmälan se här!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-05-05, kl 09:35