Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Steg 1 svart - tränarutbildning för junior- och seniorledare

Nu öppnar vi upp anmälan till det första tillfället för tränarutbildningen Steg 1 Svart för ledare på junior- och seniornivå

Steg 1 Svart är en tredagarsutbildning. Deltagaren förbereder sig en dag på hemmaplan med inläsning av och frågeställningar om valda delar av materialet, och deltar sedan fysiskt vid två heldagar som är förlagda på Vara folkhögskola. Tyvärr kan vi ej erbjuda övernattning då det pågår renovering på folkhögskolan. Observera att sista anmälan till utbildningen är 14 dagar innan det fysiska tillfället för att hinna göra de förberedande uppgifterna.

Plats: Vara Folkhögskola
Datum: 7-8 maj
Tider: 7 maj - 09:00-16:00 teori
          8 maj - 09:00-18:00 teori+praktik
Vi bjuder på fika och lunch båda dagarna.
Kursledare: Frederick Söderblom
Kostnad: 4000 sek/deltagare
Subvention: 1200 sek/deltagare som föreningen ansöker i IdrottOnline efter genomförd utbildning
Antal platser: 20
Förgrundskrav: Grundutbildning junior/senior eller Grundutbildning barn/ungdom

Anmäl dig här!

Utbildningsmaterial och hemuppgift skickas ut till deltagare ca 2 veckor före utbildningstillfället.

Utbildningen innehåller delarna: Spelet, Matchen, Innebandyfys, Ledarskap och Idrottspsykologi. Deltagaren får lära sig mer om psykisk ohälsa i idrotten och vilka skydds- och riskfaktorer som finns för detta. Utbildningen fokuserar även på livsbalans och återhämtning från både spelar- och tränarperspektiv. Deltagaren får en djupare förståelse för transformerande ledarskap och träning i att använda ABC-modellen för påverkan och inlärning av beteenden.

Vid utbildningens andra dag får deltagaren fördjupa sig i spelet på svart nivå. Tränarens roll inför, under och efter match står också i fokus. Deltagaren får även fördjupa sig i återhämtningsförmåga, explosivitet, förberedelseträning, samt skador och omhändertagande av skador. Utbildningen innehåller både teori och praktik.

För anmälan se här!

short_text    Publicerat av David Gillek 2022-04-08, kl 09:24