Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SummerCamp 2018

SummerCamp 2018

Nu kan vi återigen, stolt bjuda in till den andra upplagan av Gästriklands Innebandyförbunds Summercamp.
Förra året blev SummerCamp en riktig braksuccé med 110 anmälda spelare, nu tar vi sikte högre och kan dessutom erbjuda spelare från andra distrikt att medverka.

Här kan du se reportaget om SummerCamp 2017

I år flyttas lägret till Augusti för att ha möjligheten att ta emot FLER deltagare och erbjuda MER glädje och delaktighet. Nytt är dessutom att lägret förlängs med ytterligare en dag!

Kom och upplev fyra (4) härliga och lärorika dagar med oss och några av Gästriklands största profiler och ledare.

SummerCamp 2018 - 7-10 Augusti!

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2018-06-30

Kostnad: 1800 per deltagare. Öppet från 12-17 år...
I deltager avgiften ingår; ditt deltagande, lunch, mellanmål, komplett träningssätt (shorts, t-shrits, strumpor och vattenflaska).

Observera att deltagare utifrån distriktet, att eran övernattning inte är inkluderat i deltagaravgiften. Vi kommer erbjuda alternativ för övernattning men vi får återkommer om prisuppgifter. Är intresset stort för även spelare inom Gästrikland att bo över med deltagarna kommer vi titta på möjligheten.

Vid önskemål om övernattning kan vi erbjuda övernattning i skolsal ianslutning till Gavlehov (gångavstånd), prisindikation är 600 kr för alla dagar inklusive frukost.

Vad som ingår i ditt deltagande är:- Fyra heldagar med tematräningar- Atletiska pass- Teoripass & kamratskapsutbildning.- Teambuilding, aktiviteter och flera inslag av värdegrundsarbete!- Turneringsspel.

Avslutningsdag med stora Innebandyprofiler på besök! (Eventuell halvdag).

Vi kommer kontakta dig med mer information löpande. Håll koll på www.innebandy.se/gastrikland för de senaste nyheterna. Vid frågor om din anmälan, kontakta Alexander.larsson@innebandy.se.

Anmälan är stängd.

Anmälan till SummerCamp 2018