Välkommen till Gävleborg Innebandyförbunds domarsida!

Här hoppas vi att du skall finna den information du söker, om du anser dig sakna något är du varmt välkommen att kontakta gavleborg@innebandy.se

Här nedan finner du viktiga dokument rörande domarverksamheten samt i fliken till vänster kan du navigera dig mellan sidorna. Är du förbundsdomare? Då tillhandahålls den mesta informationen på Svensk Innebandys domarsida som länkas även denna i menyn till vänster.

All information för dig som domar finns tillgänglig via vår applikation. 

Domarobservationer

Domarobservatörsgruppen fortsätter att utvecklas och vi kan i år vara stolta att vi har genomfört ett rekordantal, stort tack till alla er observatörer och domare som väljer att stötta fler att vara kvar och utvecklas inom domaryrket! Stort tack!!

Vill man utvecklas mer som observatör eller känner att det är något för mig, hör då av dig till gastrikland@innebandy.se. Den viktigaste egenskapen du skall besitta är att du har ett stort driv att utveckla andra samt att man har betydande erfarenhet av uppdraget.

Saknar du arvode från förening?

1. Om föreningen inte betalat efter tre arbets/bankdagar, skicka då ett skriftligt mejl till föreningen (kontaktuppgifter finns på aktuell match i iBIS) och fråga om något har blivit fel eller liknande.

2. Om föreningen fortfarande inte har betalat inom ytterligare tre dagar, vidarebefordra dialogen till gavleborg@innebandy.se och påtala detta.

3. Förbundet tar sedan omgående kontakt med berörd förening och återkopplar om föreningen eller förbundet tillsvidare betalar ut arvodet.

Saknar du arvode från förbundsuppdrag?

Då skall du mejla gavleborg@innebandy.se

Notera att du skall ha fått en lönespecifikation för att du skall veta att ditt arvode är påväg att utbetalas. 

Saknar du en lönespecifikation ber vi dig ansluta dig till digital myndighetspost.

Ditt arvode kan också saknas för att du inte anmält lönekonto hos Swedbank, se manual i modulen hur du skall gå tillväga.

Skulle ditt saknade arvode fortfarande inte bestå av någon anledning ovan så får ni skicka ett e-mail till denna adress: gavleborg@innebandy.se 

Du har väl inte missat att du som domare också behöver registrera ditt konto hos Swedbanks kontoregister. Det kan du göra genom att klicka här.

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS