Inbjudan till GUD-Serien i Parasport 2022-2023

Vi är glada och stolta att tillsammans kunna presentera årets upplaga till Sveriges roligaste innebandyserie efter två utmanade år sönderryckt av pandemin. Nu med ett ökat samarbete mellan tidigare Gävle-Dalaseriens organisatörer och nu även Uppland.

Parainnebandyserien erbjuds och administreras i ett samarbete mellan Gävleborgs-, Upplands-, och Dalarnas Innebandyförbund och Parasportförbund

Serien är öppen för alla föreningar ansluten till Svenska Parasportförbundet och Svenska Innebandyförbundet. Ta omgående kontakt med avsändarna för stöttning om ni saknar anslutning till någon av organisationerna. Vi hjälper er genom processen.

Spelas i två olika former i både ”serie-” och ”cupliknande” form

GUD-Serien i parasport innehåller två delar - totalt 8 tillfällen där ”serien” vänder sig till föreningar och lag med NPF inriktning där man också anmäler sig till samtliga sammandrag. NPF-serien spelas i två klasser, lätt och svår. Den andra klassen med IF inriktning spelas också i två klasser. Lätt och svår med sammandrag fyra gånger. Dessa fyra gånger kommer att spelas samtidigt som NPF serien. I dessa fall kan man anmäla sig till de samman passar bäst.

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS