Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Matchflyttar och krockar

Matchflyttar och krockar? Vad gäller då?

I röda serier skall det vara spelfritt, Gävleborgs Innebandyförbund planerar för så optimala lösningar som möjligt och kommer inte förlägga seriematcher under spelarutbildningsdagarna. Däremot gäller det inte senior och juniorserier där ansvaret ligger på föreningsledare att identifiera eventuella krockar. I de fall hjälper Gävleborgs Innebandyförbund givetvis till med matchflyttar vid god framförhållning.

Har ni som förening lag som spelar i flera serier, eller om ni vet om att ni har problem av annat slag någon helg är det bra om ni tittar igenom alla spelscheman redan nu så att allt är klart innan serierna startar. Krockar era dagar med spelarutbildningen är det helt accepterat att flytta matchen.

Ta omgående kontakt med gastrikland@innebandy.se (ersätts inom kort med gavleborg@innebandy.se) eller halsingland@innebandy.se om ni vill ha hjälp att flytta matcher.

Kontaktpersoner i iBIS har möjlighet att gå in och titta. Se till så att era kontaktpersoner är korrekt i iBIS.

Motståndarna måste dock alltid kontaktas och ni måste vara överens med dessa. Om matchen blir flyttad meddelar ni den nya tiden via mejl till respektive förbund.