Innebandydisco lockade många barn

Publicerad
Innebandydisco2

Lysande lampor, hög musik, innebandy, dans och full fart satte prägel den 22 december på Gavlehov i Gävle.

Gävleborgs innebandyförbund tillsammans med föreningen IK Sätra genomförde det första innebandydiscot i distriktet för låg- och mellanstadieelever.

Det var samma dag som eleverna gick på julledighet som de senare på kvällen fyllde timmarna med glitter, lysande innebandybollar och skott i mål i takt med musiken.

Innebandydiscot innehöll stationerna smålagsspel, Pantameras hinderbana, skott på målvaktsduk och dansgolv. Samtidigt lystes den nedsläckta planen upp av discolampor och glowsticks.

Under kvällens gång fick vi besök av några herrspelare från SSL-laget Gävle GIK som var med och spelade med barnen. Även hinderbanan fick en bra start då SSL-spelaren Julian tidigt satte ribban. Han fick dock inte behålla sin förstaplats efter att Ludvig - ett av barnen - hade tagit sig an utmaningen och placerade sig på en slutlig förstaplats med tiden 24.88. Grattis Ludvig!

Vill din förening också äga en Pantameras hinderbana? Klicka HÄR för att läsa mer.

Totalt kom det utmärkande 50 barn för att vara med på innebandydiscot. Både de som redan spelar i en förening samt barn som inte gör det. Och under kvällens gång kom återkommande frågor från barnen om när och var nästa innebandydisco är.

Vill du och din förening också arrangera ett innebandydisco? Mejla då maja.nordin@innebandy.se.

Vi vill tillsammans med IK Sätra tacka Gävle GIK för deras medverkan samt ALLA  barn som kom!

 

Bild: Ludvig, vinnare av Pantameras hinderbana

Bild: Ludvig, vinnare av Pantameras hinderbana.

Publicerad av Maja Nordin

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS