Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Välkommen till sommarfritids 2021!

Så var det dags igen! För andra året i följd så anordnar vi, tillsammans med Gefle Gymnastikförening, ett sommarläger för barn mellan 7-12 år. Trots omständigheterna blev förra sommarens läger en succé och vi har som ambition att göra detsamma och lite till denna sommar. Med erfarenhet, fantastiska ledare och grymma faciliteter så kommer vi göra dessa åtta dagar till någonting minnesvärt för barnen.

Det kommer att vara full aktivitet från dagens början till dagens slut. Vi kommer att spela innebandy i Hedvigslundshallen, utöva gymnastik på Gymnastikenshus och också ta del av det förhoppningsvis fina vädret genom att gå till en fotbollsplan alldeles i närheten utav Hedvigslundshallen där vi kommer att leka lekar, spela fotboll och annat. Vem  
Jämte den fysiska aktiviteten så kommer vi också tillsammans prata värdegrund och hur man är en bra kompis. Dagarna kommer att innehålla kompis-övningar och föreläsningar. Under detta kommer barnen och ungdomarna att inkluderas och få vara en del av diskussionerna.

Information
Datum: 14-23 juni(helg exkluderat)
Tid: 09.00-15.00
Var: Hedvigslundshallen, Gymnastikens hus

Lunch ingår alla dagar, liksom frukt och mellanmål. Meddela om ni har allergier till info@geflegymnastik.se senast en vecka innan.

Anmälning sker här(under läger): https://sportadmin.se/book/?F=6D2BE129-C6E0-4C79-ADEF-D9C0CA905D3F

Ni har möjlighet att både anmäla er dag för dag, hela v24 och/eller v.25. Kostnaden är gratis. Först till kvarn-principen gäller. 

short_text    Publicerat av Linus Nielsen 2021-05-27, kl 10:08