Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Partners

Eckerö linjen har varit en trogen samarbetspartner till Upplands innebandyförbund sedan säsongen 2005/2006 då vi startade samarbetet med Ålands innebandyförbund gällande att åländska lag får delta i uppländskt seriespel, samarbetet möjliggör att lagen + domare enkelt och smidigt kan genomföra resan till ett väldigt bra pris och det är en viktig del för idrotten i regionen.

    

Klubbhuset Uppsala är IFU Arenas bästa innebandybutik och partner till Upplands Innebandyförbund. Samarbetet startade redan på 90 talet och de är en trogen leverantör av förbundets profilkläder. 

 

IFU Arena är ett aktiebolag som ägs och drivs av Uppsala Innebandyallians och Upsala IF Friidrott. Här möts innebandy och friidrott på daglig basis – men det händer så mycket mer i deras lokaler. Här arrangeras mässor, konserter, möten samt konferenser och närheten till Arenahotellet gör det enkelt och bekvämt att vistas här.

IFU Arena stod klart i augusti 2016 och har en inomhusyta på totalt 28 000 kvm. Arenan innehåller en huvudarena för innebandy, ytterligare fyra fullstora innebandyplaner samt en friidrottsarena. 

 

Röd Varg må vara en liten webb- och reklambyrå men har hjärtat på rätt plats och kan erbjuda dig en stor bredd av sina tjänster och produkter. De tror på nära och långvariga samarbeten med sina kunder. De brinner för bildspråk, färger och former. De kan leverera alla de delar du behöver oavsett om det är en webbsajt, foto, film, SEO optimering, produkttexter, bilder på produkter och personal, en trycksak som dina säljare kan era kunder vid besöket, eller vad det nu kan vara som just du behöver.

 

 

Som tränare inom barn- och ungdomsfotbollen upplevde jag att spelarna ofta kom orkeslösa till träningar och matcher. Vad hade de stoppat i sig innan, kunde jag fråga mig. Därför startades Team Forza med tanken om att erbjuda goda och nyttigare alternativ när det gäller vad barn och ungdomar äter när de ägnar sig åt idrott.

-Patrik Larsson, grundare av Team Forza

Toni Reklam är som en pigg 55-åring Uppsalas äldsta företag i reklambranschen. Hög kvalitet har bidragit till att vi även har överlevt när det varit tuffa tider.

Toni Reklam har varit verksamt i Uppsala sedan 1964. Kännetecknet för Toni Reklam är att med alltid lika hög kvalitet leverera allt från små textremsor till stora ljusskyltar. Idag har vi utrustning och kompetens för att arbeta med 4-färgsutskrifter, lasergravyr, dekaler och dataskuren vinylfolie. Vi trycker även på profil- och arbetskläder som vi levererar till våra kunder.

 

Bli partner till GUD? Läs vår produktkatalog här.