Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Partners

Eckerö linjen har varit en trogen samarbetspartner till Upplands innebandyförbund sedan säsongen 2005/2006 då vi startade samarbetet med Ålands innebandyförbund gällande att åländska lag får delta i uppländskt seriespel, samarbetet möjliggör att lagen + domare enkelt och smidigt kan genomföra resan till ett väldigt bra pris och det är en viktig del för idrotten i regionen.    

Klubbhuset Uppsala är IFU Arenas bästa innebandybutik och partner till Upplands Innebandyförbund. Samarbetet startade redan på 90 talet och de är en trogen leverantör av förbundets profilkläder.  

IFU Arena är ett aktiebolag som ägs och drivs av Uppsala Innebandyallians och Upsala IF Friidrott. Här möts innebandy och friidrott på daglig basis – men det händer så mycket mer i deras lokaler. Här arrangeras mässor, konserter, möten samt konferenser och närheten till Arenahotellet gör det enkelt och bekvämt att vistas här.

IFU Arena stod klart i augusti 2016 och har en inomhusyta på totalt 28 000 kvm. Arenan innehåller en huvudarena för innebandy, ytterligare fyra fullstora innebandyplaner samt en friidrottsarena. 

Bli partner till GUD? Läs vår produktkatalog här.