Eckerö linjen har varit en trogen samarbetspartner till Upplands innebandyförbund sedan säsongen 2005/2006 då vi startade samarbetet med Ålands innebandyförbund gällande att åländska lag får delta i uppländskt seriespel, samarbetet möjliggör att lagen + domare enkelt och smidigt kan genomföra resan till ett väldigt bra pris och det är en viktig del för idrotten i regionen.

    

Puma är Upplands Innebandyförbunds nyaste partner. Samarbetet startade 2023 och Puma kommer bland annat att leverera kläder till våra domare, distriktslagen och profilkläder.

 

Stadium och Upplands Innebandyförbund är partners sedan 2023. Stadium är Sverigledande på idrottskläder och finns både fysiskt och på webben.

IFU Arena är ett aktiebolag som ägs och drivs av Uppsala Innebandyallians och Upsala IF Friidrott. Här möts innebandy och friidrott på daglig basis – men det händer så mycket mer i deras lokaler. Här arrangeras mässor, konserter, möten samt konferenser och närheten till Arenahotellet gör det enkelt och bekvämt att vistas här.

IFU Arena stod klart i augusti 2016 och har en inomhusyta på totalt 28 000 kvm. Arenan innehåller en huvudarena för innebandy, ytterligare fyra fullstora innebandyplaner samt en friidrottsarena. 

 

Röd Varg må vara en liten webb- och reklambyrå men har hjärtat på rätt plats och kan erbjuda dig en stor bredd av sina tjänster och produkter. De tror på nära och långvariga samarbeten med sina kunder. De brinner för bildspråk, färger och former. De kan leverera alla de delar du behöver oavsett om det är en webbsajt, foto, film, SEO optimering, produkttexter, bilder på produkter och personal, en trycksak som dina säljare kan era kunder vid besöket, eller vad det nu kan vara som just du behöver.

 

Vi på Coachsidan vill vara en inspirationskälla för innebandytränare på alla nivåer. 

Ända sedan starten 2014 så har Coachsidan fokuserat på att erbjuda inspiration och stöd för innebandytränare. Vår grundidé med Coachsidan har alltid varit att dela med oss av tankar och idéer hur man kan utveckla spelare och laget men självklart även skapa förutsättningar för att själv växa som ledare.

Känslan ska vara att hos oss ska det finnas allt vad en tränare behöver utan att konkurrera med redan befintliga aktörer. Vi vill vara de som erbjuder det lilla extra.

Som tränare inom barn- och ungdomsfotbollen upplevde jag att spelarna ofta kom orkeslösa till träningar och matcher. Vad hade de stoppat i sig innan, kunde jag fråga mig. Därför startades Team Forza med tanken om att erbjuda goda och nyttigare alternativ när det gäller vad barn och ungdomar äter när de ägnar sig åt idrott.

-Patrik Larsson, grundare av Team Forza

Toni Reklam är som en pigg 55-åring Uppsalas äldsta företag i reklambranschen. Hög kvalitet har bidragit till att vi även har överlevt när det varit tuffa tider.

Toni Reklam har varit verksamt i Uppsala sedan 1964. Kännetecknet för Toni Reklam är att med alltid lika hög kvalitet leverera allt från små textremsor till stora ljusskyltar. Idag har vi utrustning och kompetens för att arbeta med 4-färgsutskrifter, lasergravyr, dekaler och dataskuren vinylfolie. Vi trycker även på profil- och arbetskläder som vi levererar till våra kunder.

El-Ljus i Uppsala AB sysslar främst med service och nyproduktion av villor och flerfamiljshus. Vi utför även teletekniska och datainstallationer. Vi försöker alltid få en personlig kontakt med våra kunder, och i mesta möjliga mån att få samma elektriker att utföra hela arbetet åt dig som kund.

X-O Graf är i grunden ett vanligt tryckeri som levererar trycksaker som böcker, flyers, foldrar med mera. Det har vi gjort sedan tidigt 60-tal. 

Med åren har vi utvecklats och producerar idag även bildekor, skyltar och andra saker som får Ditt företag och budskap att synas.

Vi gör det dock på ett lite annat sätt då vi gärna vill att Du kontaktar oss i ett tidigare stadium så att vi kan vara mera rådgivande i processen fram till en färdig produkt. Vi vill gärna veta vilka mål och behov du har. Missförstå oss inte, Du får gärna komma till oss med en beställning på något som Du redan har färdigt original till, men vi älskar processen innan och vill gärna sätta mål tillsammans med Dig då det faktisk ligger i vårt intresse att det går bra för Dig.

Vi vill också vara tydliga med att vi inte är något reklambyrå men vi har en hel del kunskaper som de inte har men som kompletterar reklambyråns kunskaper.

 

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS